woensdag, juni 22, 2011

Een paar nieuwe layoutjes

Ik ga me zo meteen weer aan mijn tafel zetten om verder te scrappen, maar ik kwam net tot de conclusie dat ik mijn laatste creaties nog niet heb getoond, dus bij deze doe ik dat maar even!

We zijn nog steeds bezig met Nieuw-Zeeland, in feite net begonnen. Dit is ten noorden van Auckland, een bos vol speciale oude Kauri-bomen die vroeger gebruikt werden omwille van de rechte stammen. Ik heb de layout met alleen maar restjes scrapbookpapier gemaakt.

Onder de panorama-foto van de boom zitten nog meer foto's verborgen. De uitleg zijn in feite uitgesneden foto's van de bordjes die bij de grootste bomen stonden. En uiteraard moest ik ook een boom stempelen op mijn layout!
En na het bos te hebben bezocht, ging het richting museum. Ook deze layout is met papier uit mijn restjesbak, soms zit er daar meer in dan dat een mens vermoed!
Ik heb ook het foldertje en grondplan van het museum verder verwerkt onder een flapje.
En dit is dan van de grotten die we bezocht hebben in de buurt van Waitomo. Daar mochten we helaas geen foto's nemen van de gloeiwormpjes, maar wel in de andere grotten. Ook op deze layout heb ik een flapje gemaakt, de stempel houdt het flapje wat dicht.

Ziezo, en nu hoog tijd om weer aan de scrap te gaan!!!

3 opmerkingen:

severine zei

mooie layouts, ik vind je titel bij de eerste mooi uitkomen bij die strook bruin papier!!!

ook je foto's verborgen onder andere foto's vind ik ook super!

sollie zei

Is dat een spin op die layout van de grotten?
't Ziet er alleszins een grote uit, brrrr
xxx, Isolde

Creanijn zei

't zijn geen spinnen maar beestjes die in grotten leven... Maar inderdaad niet zo aantrekkelijk om te zien!