zaterdag, maart 19, 2011

S&S Challenge: Set them free


Het is zaterdag, dus weer hoog tijd voor een nieuwe challenge van Scrap & Stamp!!! Deze keer een schets van Pencillines. Ik ben begonnen met de schets, maar het resultaat is heel anders, maar je zal zeker nog een aantal dingen herkennen.

De layout gaat over koninginnepages (grootste vlinder in België) die ik vroeger kweekte: ik bracht ze in veiligheid vanop de wortelen en het was ook leuk om te zien hoe de metamorfose in zijn werk gaat. En uiteraard toen de rups een vlinder werd, kregen ze de vrijheid!

Uiteraard moet er gestempeld worden op de layouts, ik heb een datumstempel gebruikt en ook de vlindertjes (uit een Kruidvat-set) zijn gestempeld!

Vergeet niet om de website van Scrap & Stamp te bezoeken om ook de andere layouts van het designteam te bekijken, en je maakt ook kans op het winnen van een leuk prijsje!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------

Saturday, so time again for a new Scrap & Stamp challenge!!! This time, we had to work with a sketch from Pencillines. I started with the sketch, but couldn't find suitable pictures, so decided to change the small squares into 3 big pictures. As you can see, my result is totally different, but still was inspired by this sketch!

The layout is about butterflies, the biggest species that is found in Belgium. I used to breed these from catterpillars I found in the garden. It was a wonderful experience to see the evolution into butterfly. And of course, they received freedom afterwards.

Of course, I have to stamp on this layout! I used a datestamp and also the butterflies are stamped!

Don't forget to check the website from Scrap & Stamp to see the results of my fellow DT member and if you take part, you can also win a lovely price!!!


2 opmerkingen:

Jenny zei

mooie lay-out, wat een prachtige vlinder is dat

Lisa aka scrappychik zei

Beautiful pics and I love your interpretation of the sketch!