zondag, september 12, 2010

Crop-layoutjes

Na de zomer start weer het nieuwe hobbyseizoen, en naast mijn eigen workshops probeer ik ook naar de cropavonden van Scrappy2 te gaan in Zwevgem, samen met nog een paar anderen van het Scrappende Dames-forum. En afgelopen woensdag was het weer zover!

Na de eerste drukke dagen van het schooljaar was ik blij om eindelijk mijn gedachten wat te kunnen verzetten en te scrappen. De woensdagmiddag heb ik me bezig gehouden met het maken van pakketjes, zodat ik toch vlot kon scrappen en onderstaande layoutjes heb gemaakt. 't Is te zeggen: de achtergronden en de foto's, de afwerking heb ik gisteren gedaan.

Terwijl Wim aan het bergbeklimmen was, besloot ik om 3 dagen te gaan paardrijden. Heel ambitieus van mij, want ik had nog nooit op een paard gezeten! Dit is een layout van mijn paard die ik op de 2de dag had, Mio, en was een beetje de leider van de bende en wou altijd vooraan lopen. En lopen kon hij goed!!! Voor de gelegenheid ook nog een keer mijn Dymo-tang van onder het stof gehaald en in combinatie met het ColorCore cardstock voor de "journaling" gezorgd. Titel is gemaakt met Rusty Pickle en Scenic Route stickers die ik met witte gelpen bewerkt heb, en uiteraard een stempeltje. Helaas was ik te laat voor de challenge van véél foto's op één layout van Scrap&Stamp, want ik heb maar liefst 10 foto's op deze layout verwerkt. (nog een flapje met 2 foto's die niet te zien zijn op deze foto)

Deze layout is gemaakt met een selectie van de foto's van de 3de dag, ik mocht weer met Mio op pad, en onderweg kwamen we ook nog een heleboel andere paarden tegen, die ik uiteraard ook wou fotograferen. Aan de buitenkant heb ik op het groen ook nog een swirl gestempeld, en dezelfde stickers gebruikt als op de vorige layout.

En dan verlaten we Argentinië om de grens over te gaan naar Chili. Je wil niet weten hoe lang we vastgestaan hebben toen aan de grens voor fruitcontrole, maar allé... Van Mendoza dus naar Santiago, de hoofdstad. Maar aangezien we het niet zo hebben voor grote steden, daar niet te lang gebleven, en volgende layout erover gemaakt... Ik heb papieren van maar liefst 4 verschillende merken met elkaar gecombineerd, misschien gewaagd maar wel geslaagd vind ik zelf! En voor wie me al wat kent, er is inderdaad wat roze te zien op deze layout!!! De stickers zijn roze, maar heb ik voor de duidelijkheid nog een beetje met bruine inkt bewerkt.

Voila, dat is het weer voor voorlopig, ik moet dringend weer foto's bestellen, zodat ik straks op het scrapweekend met vriendinnen toch wat te doen heb!

3 opmerkingen:

Krisje zei

Weer mooie Lo's Vicky!

Anoniem zei

O, hoe mooi, ja, het is voor ons altijd zo druk op zo'n avond dat wij maar half zien wat er die avond allemaal gemaakt wordt.
Heel heel mooi, ben blij dat ik langs deze weg zie.
groetjes Annick

Els zei

mooie layouts vicky, rustgevende kleuren, dus het grote aantal foto's komt niet druk over