woensdag, mei 14, 2008

Meet our new friend!

Nee hoor, geen 8ste konijn! Hoewel, een konijn is het wel, maak kennis met REISKONIJN! Dit konijn van zo'n 25 cm groot gaat ons vergezellen op onze wereldreis. Het is ook de bedoeling dat we foto's van hem nemen onderweg op de belangrijkste plekjes die we bezoeken.
Tja, en het verhaal die eraan vasthangt, is in feite ook wel grappig. Zoals sommigen wel al gaan weten, ik ben sinds mijn jeugd verslingerd aan voetbal, toen meer dan nu, maar kom. En altijd een trouwe supporter geweest van Cercle Brugge. En dankzij hun sponser Vaillant (van die verwarmingsketels) werd het konijn uit hun logo de mascotte van Cercle. Dus elke wedstrijd loopt er een levensgroot konijn naast het veld, en toen ik zag dat ze knuffels verkochten, was ik en reiskonijn ook meteen verkocht. Ook nog een kleiner exemplaar als sleuterhanger gekocht overigens. Maar hoe toevallig, dat ik ook daar konijnen tegenkom! Dit is dus de eerste officiële foto van onze reispartner, er zullen er ongetwijfeld nog veel volgen! En, voor jullie het vragen, ja, hij mag mee in mijn slaapzak, zonder knuffels kan ik niet slapen...

3 opmerkingen:

Veerle zei

Haha, leuke mascotte!! Neemt wel veel plaats in of niet? :-D Gelukkig zal het niet zo zwaar wegen. Ik ben benieuwd waar hij mee op de foto zal verschijnen!

Els zei

hihi, grappig.
mooi konijntje

Anja zei

Waw, best wel een tof idee om jullie reiskonijn op verschillende locaties te fotograferen. Deed me eventjes denken aan de film Amélie Poulain... Toen werd er toch telkens een tuinkabouter gefotografeerd? Succes!

Anja