maandag, mei 21, 2007

Vicky goes Freestyle

Celine Navarro is the queen of freestyle and mixed media! Ze heeft ons de kneepjes van het vak geleerd en in feite is het heel simpel: gewoon DOEN en je ziet wel waar je uitkomt. Go with the flow and think out of the box.
En dat is nu net wat ik gedaan heb, of toch proberen te doen heb.
Eerst was ik niet echt tevreden over mijn creaties op Eurocrop, maar nu er foto's en tekst bijstaan, vind ik het al stukken beter. Ik vind freestylen wel tof, maar mijn stijl is eerder clean 'n simple, dus ik zal nog iets moeten zien te verzinnen om de twee te combineren.
Wat ik alvast meer zal gaan gebruiken zijn mijn zwarte pennen om lijntjes te trekken zomaar at random, niet meer met de liniaal. Vooral rond de randen vind ik dat schitterend! En verf is ook een schitterend iets om te gebruiken.
Ik ga mijn grenzen verruimen en een beetje freestylen op mijn pagina's! Wie weet wat daar allemaal van in huis komt.
Ik heb het gans het weekend al gedacht: ik kom zeker met een nieuwe stijl naar huis. Maar dat valt dus nog ff af te wachten tot alle projecten van Eurocrop afgewerkt zijn (of toch althans de layouts!) En ik heb dus al mijn 2 freestyle layouts af, en dit zijn ze geworden:

Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden!
't is natuurlijk helemaal anders dan wat je van mij gewoon bent natuurlijk!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hej Vicky, wel knap gedaan hoor want het lijkt me lastig om zomaar ineens van een 'clean & simple' naar zo'n 'freestyle' te gaan. Ik vind ze mooi (vooral de letters en de randjes en tekeningetjes met je zwarte stift idd) maar hou zelf niet zo van deze stijl. Ik zou zelf meer kiezen voor een combinatie van de twee inderdaad!!
Maar toch knap gemaakt en mooie foto's!!

Anoniem zei

Ik vind het ook wel heel erg mooi,
maar ik ken er dan ook helemaal niets van.Maar ik zie wel of ik iets mooi vind ja of nee,en dit vind ik mooi.Leuk met die foto's erbij.
Groetjes Lilian.

sollie zei

Amaai, helemaal anders dan jouw stijl maar toch heel mooi. Ik probeer af en toe ook freestyle en kan me er steeds beter in vinden. En die zwarte stiftjes zijn ontzettend handig hierbij hé. groetjes Isolde

Vanessa zei

ik vind ze prachtig!!
in het echt zijn ze nog mooier, al heb ik ze nog niet met foto's in het echt gezien!!, Ja vicky, het wordt tijd je scrapgrenzen te verleggen!! Leve de Freestyle!!!!

Tessa Tegendraads zei

Erg leuke layouts, vooral die rechtse vind ik errug mooi!

Tessa