donderdag, augustus 08, 2013

GEEN PANIEK!!!

Ik krijg nogal wat verontruste berichtjes binnen n.a.v. het uitverkoopweekend.  Dus bij deze wil ik graag even een paar dingen duidelijk stellen!!!

NEE, we stoppen er helemaal niet mee!!! We willen gewoon het assortiment verkleinen en ons gaan beperken qua aanbod/materiaal/merken. Je zal dus nog steeds terecht kunnen bij Creanijn en in de webwinkel om leuke spulletjes aan te kopen voor scrapbooking of kaartjes te maken.

We blijven dus het volgende verkopen: cardstock, scrapbookpapier (merken nog nader te bepalen), stempels van Wild Rose Studio, JOY!, Marianne Design, Copic Markers, PanPastels, ...
Deze zullen tijdens de uitverkoopdagen verkocht worden met een korting van -15%.

De uitverkoopkorting van -30% geldt op alle artikelen/merken die we niet meer in stock gaan houden! En dat is een groot deel van de huidige stock in de shop, zodat we weer plaats hebben om nieuwe artikelen aan te kopen. We hebben ook nog een partij scrapbookalbums aan halve prijs!

Op alle afgeprijsde artikelen krijg je een extra korting van -10%, maar OP = OP!!!

De stock in de webwinkel is allesbehalve correct door de outletsale en de komende uitverkoopdagen, maar we doen ons best om deze zo spoedig mogelijk in orde te brengen en de nieuwe artikelen toe te voegen.

Je kan komen shoppen op:
zaterdag 10 augustus van 13u30 tot 19u30
zondag 11 augustus van 14u tot 18u
woensdag 14 augustus van 14u tot 18u

Geen opmerkingen: