woensdag, augustus 28, 2013

Copic CursussenOok in het najaar gaan we weer verder met onze maandelijke copic cursussen!
Voorlopig hebben we dezelfde workshops als in het voorjaar die hernomen worden, vanaf 2014 zullen er nieuwe cursussen op het programma komen.
De workshops kosten 20€ per avond, tenzij anders vermeld.  Je brengt zelf je Copic stiften mee (gelieve er ook voor te zorgen dat ze gemerkt zijn!!!) en de uitleg en oefenpapieren zijn inbegrepen!
Mensen die deze cursus al gevolgd hebben, kunnen deze avond nog extra komen oefenen.  Zij betalen dan 15€ per avond. (gelieve je cursusmap met uitleg mee te brengen, de oefenbladen krijg je hier dan opnieuw)

VRIJDAG 6 SEPTEMBER: 
Beginnerscursus kleuren met Copics
Tijdens de beginnerscursus leer je uiteraard de kneepjes van het kleuren met Copic Markers.  We werken een paar technieken uit, zodat je kan zien welke techniek je nu het beste ligt.
De beginnerscursus kost 30€.  Hiervoor krijg je een Copic kleurenboek, werkbeschrijving over de kleurenleer en de kleurtechnieken. Het gebruik van de Copic markers is voor deze cursus inbegrepen.

VRIJDAG 11 OKTOBER:
Kleuren van plooien in kledij
Bij deze workshop ligt de nadruk op het kleuren van kleren bij bijvoorbeeld Magnolia figuurtjes.  Maar vooral de leuke kleedjes met veel plooitjes krijgen onze aandacht, om het zo levensecht mogelijk te maken.

VRIJDAG 15 NOVEMBER:
Kleuren van realistische haren
Het kleuren van haren is zeker geen sinecure, en zeker bij grote haardossen is het een tijdrovend karweitje.  Maar het resultaat mag er zeker zijn.  We gaan stap voor stap aan de slag om zo natuurlijk mogelijk een mooi kapsel te kleuren.

VRIJDAG 6 DECEMBER:
Schaduw en licht
Ook moeite met het bepalen van waar het licht komt, en waar er schaduwpartijen moeten aangebracht worden?  Dan loont deze cursus zeker de moeite, want je leert er beter kijken naar je stempeltjes.

1 opmerking:

Lotte zei

Hey Vicky,

Graag had ik mij ingeschreven voor de cursussen van copics
Vr 11 okt, vr 15 nov en vr 6 dec.

Hoe regelen we de betaling aub

Groeten Lotte