dinsdag, maart 20, 2012

CANDY bij je Magnolia voorbestelling (Deadline 25 maart)

Ja, je leest het goed, Creanijn geeft één leuke Magnolia-stempel helemaal GRATIS weg aan iemand die een voorbestelling doet voor Magnolia-stempels. Het gaat om het volgende: Stamping Tilda.

Je vindt deze nieuwste stempels via http://shop.creanijn.be/shop/index.php?cPath=696_720
Vergeet niet dat de Magnolia-stempels bij Creanijn slechts 9.50€ kosten, bij de meeste andere winkeliers gaat het door de 10€...

De deadline voor de voorbestellingen is zondag 25 maart om 20u. Alle namen van mensen die een voorbestelling geplaatst hebben, zullen in een doos gestopt worden en een onschuldige hand (mijn man?) zal er dan één iemand uitkiezen die deze te gekke stempel extra zal krijgen bij de bestelling!
Dus alle bestellingen waar minimum één Magnolia-stempel van de nieuwe collectie bijzit, maken kans op deze candy! Uiteraard heeft Creanijn ook nog andere Magnolia-stempels in assortiment.

Dus aarzel niet langer en breng een bezoekje aan de Creanijn Shop voor de leuke nieuwe Magnoliastempels die onlangs uitgekomen zijn in het thema Princes and Princesses!!!
Creanijn behoudt zich het recht voor om deze actie en voorbestellingen te annuleren bij onvoldoende belangstelling in de Magnolia-stempels van deze reeks.  Ik moet deze namelijk per 6 stuks aankopen en het heeft geen zin om met een grote voorraad te blijven zitten...

1 opmerking:

Veerle zei

Wim....onschuldig? no commend :-)