donderdag, september 15, 2011

Goed nieuws voor de kaartjesmakers!

want zopas zijn weer een heleboel items aan de shop toegevoegd, speciaal voor de kaartjesmakers!!! Creanijn Scrapbooking doet ook een poging om regelmatig leuk materiaal om kaartjes te maken aan de shop toe te voegen.
Wat is er nieuw in het assortiment?


* Leuke stempeltjes om in te kleuren voor onder andere kerstkaartjes, van Eline Pellinckhof en Marij Rahder.* Ook wie graag de Cuttlebug gebruikt om kaartjes te maken, komt bij Creanijn aan zijn trekken. Je vindt er ook een kleine selectie van snijmallen en embossingmallen. Zo zijn er vandaag 2 embossingfolders toegevoegd, en ook weer 2 schitterende designables. Het leuke van deze laatste mallen is dat ze zowel snijden als embossen op hetzelfde moment, en het resultaat is echt prachtig!


* En verder ook Copic papier op A6 formaat en Memento inkt, ideaal om te gebruiken als je stempelafdrukjes met Copics wil inkleuren.

Wacht niet te lang met bestellen, want van een aantal zaken is de voorraad beperkt!!! Surf naar http://shop.creanijn.be/shop/products_new.php?page=1 voor de laatst toegevoegde items in de Creanijn Shop!

Geen opmerkingen: