woensdag, augustus 31, 2011

Creanijn Scrapbook Shop: ook voor de kaartenmakers!!!


De Creanijn Shop breidt gestaag uit, maar niet alleen met scrapbookmateriaal!!! Ook kaartjesmakers zijn bij Creanijn aan het juiste adres, want heel wat scrapbookdingen zijn ook op kaartjes te gebruiken. Ze staan niet in een aparte rubriek, maar zijn makkelijk terug te vinden in de uitgebreide categorie├źn.

In het assortiment vind je ook een ruime selectie leuke stempeltjes, om in te kleuren met Distress Inkt of Copic Markers, ook te vinden in de shop!!!
Uiteraard kun je het kaartje ook versieren met allerlei embellishments, zoals bloemen, lintjes, eyelets, brads, knopen, plakparels of Pearlmaker ...
En niet te vergeten het papier!!!
Heb je iets niet gevonden in de Creanijn Shop? Aarzel niet om me te contacteren, want heel wat materialen kunnen simpel voor je besteld worden via de groothandel. Het gaat onder andere om spulletjes van Marianne Design, Nellie Snellen, ...

Bovendien is het zo dat later in het najaar een kaartjesworkshop zal georganiseerd worden, omdat er een aantal mensen toch meer te weten willen komen. Het is ook de bedoeling om vanaf het voorjaar op regelmatige basis kaartjesworkshops te geven, zowel rond een kaart opbouwen, inkleuren als speciale kaartjes. Je zal hier ten gepaste tijde wel via de blog meer over horen!!!

Geen opmerkingen: