maandag, januari 03, 2011

Creanijn Workshopkalender staat online!

Zopas heb ik de nieuwe kalender
voor het voorjaar 2011 online geplaatst.
Je kan de activiteiten HIER bekijken.
* CROPAVOND: elke 14 dagen op dinsdagavond van 19u30 tot omstreeks 22u. Tijdens de cropavond kun je gebruik maken van allerlei materialen, zoals stempels, machines (Cricut, Slice, Cuttlebug) en zo meer! Een cropavond kost 7.50€ of is helemaal gratis als je voor minimum 20€ aankoopt in de Creanijn Shop.
* LAYOUTWORKSHOP: 2 x per maand, afwisselend op dinsdag en vrijdag. Tijdens een layoutworkshop maak je 3 spreads (= 6 pagina's) op basis van 3 van mijn schetsen. Het papier is volledig vrij te kiezen, en de kostprijs voor deze avond is 20€. Het afwerken van je layout kan eventueel als er tijd over is, thuis of tijdens een cropavond.
* WORKSHOPS: er staan weer een aantal workshops gepland, voorlopig voor januari, februari en maart. Zo gaan we onder andere ons eigen album maken, leer je de kneepjes van interactieve pagina's, en maken we ook een aantal kleinere projecten zoals een CD-doosje of een album in een doosje.
Kijk gerust eens naar het uitgebreide aanbod van Creanijn, maar aarzel niet te lang om je in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt!
En ik kan je ook al zeggen dat de volgende Creanijn Scrapbookdag met verschillende workshops gepland staat voor zaterdag 2 april, en een nieuwe Albumtrack zal zijn net voor of net na de zomer. Maar hier hoor je wel later nog meer over!

Geen opmerkingen: