zaterdag, mei 15, 2010

Goed op dreef

Foto's en een verlengd weekend, een ideale combinatie om veel te kunnen scrappen! Ik was gisteren toch alleen thuis, dus heb ik maar de hele tijd gescrapt, met deze layouts als resultaat!

Nog een layoutje uit San Pedro de Atacama! Met de fiets dit fort gaan bezoeken. Voor de gelegenheid heb ik ONTZETTEND oud papier gebruikt voor de onderkant, het dateert maar liefst uit 2002!!! Dus weer goed van mezelf om niet alleen mijn nieuwe dingen op te gebruiken natuurlijk. Op deze layout heb ik ook veel gestempeld, onder andere de Q, "the details" in de halve ronde (waar het foldertje verstopt zit) en ook nog de ruiten. En de combinatie van grote en kleine foto's vind ik ook goed geslaagd! De letters zijn van Basic Grey en waren oorspronkelijk zwart/wit, maar ik kleur wel vaker stickers in met een andere kleur!

(English text on bottom - right layout applies for the challenge!)

En dit zijn voorlopig mijn laatste creaties. Aan de linkerkant niet veel speciaals, gewoon de foto's gemat, zelf de Steenbokskeerkring getekend en een brad van een fototoestelletje op de plaats waar we (ongeveer) stonden. En ook nog een klein stempeltje met de datum. Een titel vond ik niet nodig, aangezien de steen op de foto in feite dienst kan doen als titel
De rechterpagina is dan weer voor de challenge van Scrap & Stamp. Ik had gisteren al de layout klaargelegd, en vanmorgen alles opgekleefd, toen ik zag dat de nieuwe challenge was om een lint te gebruiken. Dus heb ik maar mijn journaling op een gestempelde tag geschreven en vervolgens er een leuk lintje aangebonden. Ik vond de linkerhoek nog wat leeg, en dan besloot ik maar om mijn mask van een kompas te gebruiken. Ook langs de linkerkant nog gestempeld "on the road", heel toepasselijk voor deze liftlayout! Trouwens, de letters van de titel waren oorspronkelijk roze!!!

The right side of my spread is the layout for the new challenge on Scrap & Stamp: using a ribbon! These are pictures from our first hitchhiking trip in Argentina. I've used a tagstamp for my journaling and I've put the ribbon on the tag. Along the left side, I also stamped "on the road". I thought the upper left corner was a bit empty, so I used my compass mask to fill up the space!

4 opmerkingen:

sollie zei

Leuke pagina's alweer! Misschien kruip ik straks nog even achter m'n scraptafel. ;-)

Desiréé zei

Thanks for joining Scrap & Stamp.
Good luck.

dafmetal zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Els zei

mooie layouts weer.
Ik vind de layout met het kaartje van Amerika goed gevonden