zondag, oktober 12, 2008

En nog meer gescrapt! (Challenge # 58-71)

En ik heb nog meer te showen hoor, layoutjes die ik de afgelopen 2 weken heb gemaakt!


Nog eentje voor mijn Alaska-album (die ik vandaag ook eens op orde gestoken heb... en ge wilt niet weten hoe dik die is!), van bevers dichtbij onze camping in Denali. Vooral de linkerpagina vind ik mooi qua foto's, het zijn allemaal foto's met weerspiegelingen.


Ik had eerst moeite om iets degelijks te vinden bij deze foto's, maar dan uiteindelijk de juiste combinatie gevonden in mijn layoutdoos! En zeker geslaagd moet ik zeggen. De Basic Grey stickers waren niet het juiste kleur, maar ik heb ze wat bijgekleurd met inkt. Uiteraard mocht ook het ticketje niet ontbreken, hoewel het er totaal niet bijpast van kleur...


Deze keer niet zoveel foto's als op mijn layout van de wissel van de wacht in Praag, maar toch weer een heleboel. Maar dat heb je wel nodig vind ik als je het hele verhaal wilt vertellen!


En nog eentje voor het Rusland-album, die begint zo ook stilaan op zijn einde te geraken. Foto's van leuke beelden nabij het Kremlin. Oorspronkelijk was er een andere strook papier aan de onderkant, maar ik heb ze vervangen door oranje, omdat het beter uitkwam met de foto's, want sommige visjes in de mozaïek zijn ook oranje.

En op zondagmiddag was ik niet meer in Lichtervelde, maar op de vogeltentoonstelling in Oostkamp, waar er ook een soort van hobbybeursje was. Nu, je moet je er niet te veel van voorstellen, een stand van de locale handwerkclub, en ik. En omdat het toch niet zo druk was omwille van het weer, ben ik dan maar begonnen aan de foto's van deze zomer in Oostenrijk!


Er komt nog een layout voor, maar deze is nog "in productie", maar dit is de eigenlijke start van de huttentocht. Ik heb hier en daar ook nog wat commentaar bij de fotootjes geschreven, kwestie van te weten wat het allemaal was, want ik de bergen trekt alles op elkaar.


Foto's van de eerste dag onderweg, en de journaling heb ik deze keer op strookjes cardstock geschreven. Het witte rondje is de stempel van de top die we bereikt hebben.


En dit is de laatste layout van dag 1. De pijlen verwijzen naar de kruisen van de topjes die we die dag beklommen hebben, en de uitleg staat in de pijlen geschreven. En verder op de volgende bladzijde nog foto's van de hut en de omgeving. En kun je je voorstellen, dat ik zelfs de hut in zijn geheel niet had gefotografeerd? Gelukkig had een van de reisgenoten dat wel gedaan, zodat ze ook netjes in mijn scrapbook komt te staan.

En zo gaat de challenge weer goed verder. Ik vraag me af of ik de 100 nog haal voor ik op wereldreis vertrek... Nu ja, er valt nog heel wat voor te bereiden voor de reis en de scrapbookdag, ik ga moeten zien of ik er geraak of niet...

1 opmerking:

niekolken zei

aha,gij zijt druk bezig de laatste tijd!alweer nieuws op jouw blog!!en dat vind ik leuk!deze keer vind ik de standbeeldenlayout de beste!!!!niekolken