vrijdag, oktober 24, 2008

De laatste lootjes (Challenge # 72-94)

Ik vermoed dat dit bijna de laatste post zal worden met layoutjes van mijnen kant, het hangt er een klein beetje vanaf hoeveel ik vanavond en morgen nog zal kunnen scrappen tijdens de afscheidsworkshop en bijeenkomst van het designteam...
Maar bij deze dus mijn laatste creaties, met foto's van de reis van deze zomer. Ik wil die echt wel dit weekend afhebben, want ik zie het al gebeuren: een keer dat we terug gaan zijn van de wereldreis, ga ik niet veel zin meer hebben om die andere foto's te scrappen... Dus geven we d'er maar nog een lap op!


Deze layout zat ook al heel lang in mijn layoutdoos, maar zie, ze komt hier perfect van pas!


Naar de top, alleen heb ik die niet gehaald. Ik heb ook foto's van reisgenoten gebruikt op deze layout, zo dat je ook een beetje een idee hebt van de tocht. Wim was zo lief om op de top een panoramafoto te maken, alleen had hij ze plat vast in plaats van rechtopstaand, waardoor het maar een smalle foto geworden is... En uiteraard heeft hij ook voor mij het stempeltje van op de top meegebracht (allé, 't is te zeggen de afdruk natuurlijk!)


En dan het vervolg van de wandeling naar de andere berghut. De pijl verwijst naar het punt dat we de kam zijn overgestoken. En Wim draagt op de foto's geen rugzak, die was net daarvoor doorgeschoten en naar beneden gevallen. Nee, grapje, hij was wel doorgeschoten maar vlug doorgegeven naar boven!

En dit is dan langs de andere kant van de kam... Om dood te gaan, echt... Ik was helemaal leeg toen ik in de hut aankwam, bijna geen fut meer om zelfs foto's te nemen...Gelukkig toch nog een pano gemaakt, en Wim de foto van de hut nog laten nemen... Niet helemaal zoals ik het wou (weerspiegeling van de hut en de bergen in het meer), maar kom, het staat er toch op!


De volgende dag zaten we in de regen, maar daardoor wel wat dieren gezien, herten (links) en gemzen (rechts), en verder nog wat groepsfoto's.


Deze titel mag je wel letterlijk en figuurlijk nemen, ik moest terugkeren omdat het te zwaar was voor me, en tja, kopje onder gaan dus... Maar gelukkig keerde mijn fotografeergoesting snel terug, en ik wou zowaar nog poseren ook! Ook de koeien mochten fotomodel spelen!


Deze layout samengesteld met strookjes papier, en omdat ik zuinig wou zijn, liep het bijna verkeerd af... De linkerpagina is nog van de hut tijdens onze afdaling, de rechterpagina is al van de dag nadien, toen hebben we nog een paar hutten bezocht. Uiteraard ook daar telkens gestempeld. Ik had wel niet voor niets al die papiertje mee!


Dit keer eentje puur natuur, ook dubbel op te vatten: buiten papier heb ik niets gebruikt, de foto's spreken voor zich denk ik. En het embleem aan de ingang moet maar fungeren als titel!


Op het einde van het park met de watervallen vloog een helicopter heen en weer om de berghutten te bevoorraden. Het was interessant om dat ook een keer gezien te hebben, meer uitleg hoefde er ook niet bij!


En dan nog foto's van de derde berghut die dag, en de tweede pagina met foto's van Wim, die perse wou dat ik hem op die steen fotografeerde. Zo'n kans laat ik uiteraard niet liggen, dus bij deze. Maar ik moest dan ook wel nog een "onnozele" foto nemen met de bewaker van de brug...

En tot slot nog eentje met de laatste foto's van de reis. We hebben wilde (bovenste foto's) en tamme (bij een berghut, onderste foto's) edelweiss gezien, en ik vind het mooi zo met de groep en de close-ups. Ik heb er zowaar ook nog een 2 cent van Oostenrijk opgekleefd, daar staat de bloem ook op. En dan tot slot nog een paar foto's van de eindwandeling met de groep.

Ziezo, dat was het weer voorlopig. En er is één constante bij al deze layouts: de stickers heb ik deze keer achterwege gelaten voor de titels, want ik heb overal gestempeld!!! En ook mijn journaling is vooral op stempelafdrukken geschreven. Tja, een mens heeft zo van z'n periodes... nu ben ik in mijn stempelen en vanaf volgende week ben ik in mijn reizen. En normaal gezien ga ik rond maart-april in mijn shoppen zijn, want dan zitten we in Nieuw-Zeeland en Australië en guess what? Ze scrappen daar ook!!!
En ik vraag me ook af of ik nog 6 layouts afkrijg voor mijn vertrek, want dan zit mijn volgende 100 layout-challenge er ook weer op! Wie weet???

2 opmerkingen:

Familie Kubben zei

He Vicky, Dat ziet er allemaal weer prachtig uit!!! Ik wil je alvast een hele mooie reis toewensen, geniet ervan, en ik zal zeker jullie reis op internet volgen, Een dikke knuffel terug voor Speedy van Gizmo, en voor de andere nijntjes natuurlijk ook! liefs, Judith

Anoniem zei

flinke Vicky!jij geeft niet op he!tot den laatste moment scrappen!!!ik zou toch een schaar en wat plaksel meepakken in uw rugzaksken!!als herinnering ,en een beetje misschien om onderweg al wat te knippen enz?!want ga jij niet teveel gerief verzamelen "onderweg"??wens je in elk geval fantastische maanden toe!!!!scrap ze!!!!niekolken