woensdag, augustus 13, 2008

Nieuwe sponser


We hebben ondertussen een 2de sponser beet, namelijk Mondial Assistance, voor onze reisverzekering, namelijk de formule World Gold Protection. Met deze verzekering ben je een heel jaar gedekt, voor maximaal 3 maand in het buitenland. Deze maatschappij is zo vriendelijk van onze extra 4 maand in het buitenland te sponseren. Vandaar dat vanaf nu ook hun logo naast dat van Bridgedale zal prijken op de blog.

De verzekering is tot beste verzekering op de markt uitgeroepen. Even wat zij te zeggen hebben over deze verzekering:

Het beste bijstandscontract van 2007... is ook uitgeroepen tot beste van 2008!
De experts van de Decavi-jury hebben ons jaarcontract "World Gold Protection met Annulering" voor de tweede keer op rij bekroond met de Trofee voor Beste Bijstandscontract.

De voornaamste troeven van dit contract zijn de onbeperkte dekking van medische kosten in het buitenland en een brede bescherming in geval van annulering van de reis. Maar vooral betekent De World Gold Protection met Annulering een integrale bescherming van de verzekerde voor al zijn verplaatsingen in België en de hele wereld, zowel voor professionele als privéreizen.

Kortom, ideale verzekering dus, zeker voor onze grote reis. Hopelijk hebben we ze niet nodig, maar uiteraard is het beter om er wel eentje te hebben.

Er is nog een plaatsje voor sponsering voorzien, en hopelijk kan die binnenkort ook gevuld worden. Daarvoor wachten we nog op een mailtje met het nieuws of we al dan niet geselecteerd zullen zijn...

1 opmerking:

Atelier Ullizee zei

Zo'n reis vraagt echt wel een grote voorbereiding. Ik sta er van versteld. Staat jullie reiswebsite al online? En geef je ook een keertje de link door. Ik wil jullie wel graag volgen.