Meet the Team

Vicky is de drijvende kracht achter Creanijn, maar gelukkig kan ze ook rekenen op een leuk team om voorbeeldjes te maken om jullie te inspireren!!! Dit zijn onze teamleden!

VICKY
Hallo allemaal!  Ik ben Vicky, bijna 39 jaar en in de hobbywereld beter bekend als Creanijn!  Ik scrap al sinds 2003 toen het hier helemaal nog niet bekend was, en we ons moesten behelpen met weinig spulletjes. Gelukkig zijn die tijden al lang voorbij en hebben we eigenlijk véél te véél leuke dingen om mee aan de slag te gaan! In het dagelijkse leven ben ik leerkracht in het middelbaar onderwijs (1ste graad) en ik geef Engels, geschiedenis en aardrijkskunde. Ik ben gehuwd met Wim, we hebben geen kinderen, maar wel veel konijnen (ik run ook konijnenopvang Het Vrolijke Konijnenhol), 3 katten, kois en een landschildpad.  En dat zijn ook meestal mijn scraponderwerpen in mijn Project Life, want sinds begin 2017 ben ik daar ook mee begonnen om de dagelijkse dingen te scrappen, naast de foto's van de reizen. Dus ik ben vooral bezig met scrapbooking en project life, en af en toe maak ik nog eens een kaartje, maar dat is eerder beperkt.
Hopelijk kan ik je ook inspireren met de creaties die ik maak en ook op de blog zet telkens!

MARIE-ROSE
Mijn naam is Marie-Rose, de meeste mensen noemen mij Roos. Ik ben de mama van Vicky en ik woon ook in Oostkamp. Mijn leeftijd is 58 jaar en ik heb een dochter en zoon. Ik maak al een aantal jaren kaartjes met verschillende materialen en technieken, waaronder ook geborduurde kaarten.

VEERLE


DAPHNE


En af en toe zul je ook wel eens een guestdesigner zien verschijnen, altijd leuk om kennis te maken met een andere stijl!

Geen opmerkingen: