dinsdag, december 18, 2018

Album NEW YORK 1998

Tijdens het opruimen van mijn hobbyruimte een ganse tijd geleden, vond ik een pakje foto's uit 1998 terug, met de bijbehorende documentatie.  Het zijn foto's van mijn allereerste grote reis met het vliegtuig en dus buiten Europa... Met het 2de jaar in het regentaat zijn we in de paasvakantie toen een paar dagen naar New York gegaan, maar al die tijd waren de foto's dus blijven liggen.  En ik vond dat het 20 jaar na datum hoog tijd was om deze foto's EINDELIJK eens gescrapt te krijgen! 
Ik had voordien al de foto's gesorteerd en in pageprotectors gestopt, zodat ik tijdens het scrapweekend in oktober enkel nog papier erbij moest zoeken.  Ik nam ook een héél passende kit van Scrapdelight over, en ging er meteen mee aan de slag.
Dit is het resultaat.  Wonder boven wonder weet ik nog héél véél over die reis, zelfs kleine anekdotes... Misschien dat er op het einde nog een A4-mapje komt met de overige documentatie en zo die ik nog heb van die reis, want het is zonde om dat te moeten weggooien...Geen opmerkingen: