zaterdag, juli 21, 2018

Zomerwedstrijd JULI - Week 4


Helaas vliegt de tijd al weer voorbij, en zitten we al een dik eind in de maand juli.
Om jullie te motiveren om toch, ondanks het (hopelijk!!) goede weer, creatief aan de slag te gaan, organiseert Creanijn deze zomer een SUMMER CHALLENGE.

Elke week bieden we een vorm van inspiratie aan, dat kan een LO zijn, een schets, een kleurenpalet of dergelijke meer.  Hopelijk geraak je hierdoor geïnspireerd, maar er is natuurlijk meer...

Voor de challenge van de maand JULI heb je tijd tot en met 7 augustus om een project in te sturen via mail of via onze Facebookpagina.  Enige voorwaarde: je project moet voldoen aan één of meerdere inspiratiebronnen van de maand juli, die we telkens op zaterdag gaan posten.  Je mag met meerdere projecten deelnemen, met een maximum van 4.

We kiezen dan één winnaar die een leuk pakketje boordevol hobbyspulletjes wint (het pakket wordt aangepast naargelang de inzending van de deelnemer: wenskaartjes, scrap of PL). De prijzen worden enkel binnen België verstuurd.

Vandaag kiezen we voor een Bingo-kaartje, waar je mee kan combineren naar keuze.  Enige voorwaarde is wel dat de 3 elementen op dezelfde lijn moeten voorkomen, dus horizontaal, verticaal of schuin...
Veel knutselplezier!!!

Geen opmerkingen: