zaterdag, juni 30, 2018

Zomerwedstrijd JULI - Week 1


Zo, de zomervakantie is begonnen, misschien heb je nu eindelijk wat meer tijd om te knutselen... Of kijk je verlangd uit naar een deugddoende vakantie in binnen- of buitenland, wat dan uiteraard ook weer extra foto's zal opleveren om te scrappen.
Om jullie te motiveren om toch, ondanks het (hopelijk!!) goede weer, creatief aan de slag te gaan, organiseert Creanijn deze zomer een SUMMER CHALLENGE.

Elke week bieden we een vorm van inspiratie aan, dat kan een LO zijn, een schets, een kleurenpalet of dergelijke meer.  Hopelijk geraak je hierdoor geïnspireerd, maar er is natuurlijk meer...

Voor de challenge van de maand JULI heb je tijd tot en met 7 augustus om een project in te sturen via mail of via onze Facebookpagina.  Enige voorwaarde: je project moet voldoen aan één of meerdere inspiratiebronnen van de maand juli, die we telkens op zaterdag gaan posten.

We kiezen dan één winnaar die een leuk pakketje boordevol hobbyspulletjes wint (het pakket wordt aangepast naargelang de inzending van de deelnemer: wenskaartjes, scrap of PL).  De prijzen worden enkel binnen België verstuurd.

Vandaag is alvast dit de inspiratiebron:

Veel plezier en we kijken al uit naar je inzending(en)!!!

Geen opmerkingen: