zaterdag, januari 20, 2018

CREANIJN WORKSHOPS: Copic CursussenOp algemene vraag richten we onze Copic cursussen terug in, zodat je verder kan oefenen en nieuwe technieken aanleert om je stempelafdrukjes nog mooier in te kleuren! 
De workshops kosten 20€ per avond, tenzij anders vermeld.  Je brengt zelf je Copic stiften mee (gelieve er ook voor te zorgen dat ze gemerkt zijn, vb met washi tape!!!) en de uitleg, oefenpapieren en een drankje zijn inbegrepen!
Mensen die deze cursus al gevolgd hebben, kunnen deze avond nog extra komen oefenen.  Zij betalen dan 15€ per avond. (gelieve je cursusmap met uitleg mee te brengen, de oefenbladen krijg je hier dan opnieuw)

VRIJDAG 16 FEBRUARI: 
Beginnerscursus kleuren met Copics
Tijdens de beginnerscursus leer je uiteraard de kneepjes van het kleuren met Copic Markers.  We werken een paar technieken uit, zodat je kan zien welke techniek je nu het beste ligt.
De beginnerscursus kost 30€.  Hiervoor krijg je een Copic kleurenboek, werkbeschrijving over de kleurenleer en de kleurtechnieken. Het gebruik van de Copic markers is voor deze cursus inbegrepen.

VRIJDAG 16 MAART:
Kleuren van plooien in kledij
Bij deze workshop ligt de nadruk op het kleuren van kleren bij bijvoorbeeld Magnolia figuurtjes.  Maar vooral de leuke kleedjes met veel plooitjes krijgen onze aandacht, om het zo levensecht mogelijk te maken.

VRIJDAG 20 APRIL:
Kleuren van realistische haren
Het kleuren van haren is zeker geen sinecure, en zeker bij grote haardossen is het een tijdrovend karweitje.  Maar het resultaat mag er zeker zijn.  We gaan stap voor stap aan de slag om zo natuurlijk mogelijk een mooi kapsel te kleuren.

VRIJDAG 25 MEI:
Schaduw en licht
Ook moeite met het bepalen van waar het licht komt, en waar er schaduwpartijen moeten aangebracht worden?  Dan loont deze cursus zeker de moeite, want je leert er beter kijken naar je stempeltjes.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar creanijn @ gmail.com (zonder spaties) of via een berichtje op de Facebookpagina van Creanijn.

Aarzel niet om je in te schrijven, want het aantal plaatsen is beperkt. Mocht de workshop snel volzet zijn, dan kunnen we de cursus ook opnieuw geven! Lukt dit moment niet?  Laat dan zeker ook wat weten, we kunnen de workshop ook altijd op een ander moment proberen in te plannen.
De workshops gaan door in de Creanijn Shop, Stuiversstraat 32 te Oostkamp.
Uiteraard kunnen de deelnemers tijdens de workshopavond ook shoppen in de Creanijn Shop.

Geen opmerkingen: