woensdag, juni 29, 2016

NIEUW: Mini Distress Inkt

Zoals beloofd wordt de Creanijn Shop stukje bij beetje gevuld.  En zo kunnen we melden dat we ondertussen uiteraard ook nieuwe producten in ons assortiment hebben.  Ondertussen staan alle 60 kleurtjes van de Mini Distress Inkten van Tim Holtz in de Creanijn webwinkel! Deze kosten 3€ per inktpad (1x1 inch)
Deze inktpads zijn dus kleiner dan de normale Distress Inkt, maar de kleuren zijn uiteraard hetzelfde.  Alleen kun je dus nu véél méér kleurtjes kopen voor hetzelfde geld... De grote inktpads zullen niet te koop zijn in de Creanijn Shop, maar we kunnen altijd kijken om deze te bestellen bij onze groothandels natuurlijk als je deze wenst.

Om meteen te shoppen, kun je surfen naar http://shop.creanijn.be/shop/index.php?cPath=48_49_80_86
Op de website van Ranger vind je uiteraard ook het volledige kleuroverzicht: http://rangerink.com/?product=tim-holtz-distress-mini-ink-pads-open-stock
De 60 kleurtjes worden ook aangeboden in sets van 4 stuks.  Deze sets kosten 11.50€ voor de 4 kleurtjes. De sets vind je in de shop op http://shop.creanijn.be/shop/index.php?cPath=48_49_80_85
Kom dus gerust langs om te shoppen in de webwinkel!
Binnenkort maken we weer een aantal data bekend waar je in real life kan komen shoppen in de Creanijn Shop, maar we zijn uiteraard ook altijd open op afspraak!

Geen opmerkingen: