dinsdag, oktober 13, 2015

Nieuwe babykaartjes

Vorige week "moest" ik wel knutselen om een aantal kaarten te maken voor het pensioneringsfeest van een aantal collega's, en ik maakte ook van de gelegenheid gebruik om maar de babykaartjes voor de collega's ook te maken.
Deze keer allemaal met de schattige prentjes van Eline Pellinckhof.  Ik had de vierkantjes van de rechterkaartjes nog teruggevonden van één of andere swap waar ik vroeger vaak aan deelnam, dus heb ik ze maar "gerecycleerd" op een kaart. En zoals gewoonlijk heb ik met letterstickers ook de naam van de babyjongens op de kaarten verwerkt.
En nu maar hopen dat ik binnenkort weer tijd heb om voor mezelf aan de slag te gaan en te scrappen en workshops voor te bereiden... Maar ja, een dag heeft helaas maar 24 uur (zou voor mij véél méér mogen zijn) en ik geraak er niet altijd door met mijn werk en administratie... Rome is uiteraard ook niet op één dag gebouwd, maar het is soms frustrerend dat ik wel wil voortdoen met opruimen en de winkel inrichten, maar voor je het weet is de avond om en heb je weer dat deel van het werk niet kunnen doen...

Geen opmerkingen: