zaterdag, oktober 18, 2014

GRATIS VERZENDING

Nog tot het einde van de maand oktober kun je genieten van GRATIS VERZENDING op alle bestellingen boven de 25€ in de Creanijn Shop!!!
Vul tijdens het uitchecken de promotiecode KIALA in om van de gratis verzending te kunnen genieten!
Het verzenden gebeurt via Kiala, als je kiest voor pakket via BPost, dan worden de kosten voor een Kiala-verzending afgetrokken en betaal je gewoon het verschil.

En er is nog méér: bij elke bestelling boven de 25€ geven we ook nog een pakketje met 10 vellen scrapbookpapier zomaar cadeau!

Je hebt het misschien al gemerkt, maar we zijn druk bezig met de webwinkel weer helemaal up-to-date te krijgen, met alle nieuwe artikelen die de laatste tijd zijn binnengekomen, online te zetten en de stock aan te passen van de artikelen die reeds in assortiment waren.
Je kan alle nieuwe artikelen ontdekken op http://shop.creanijn.be/shop/products_new.php

Bovendien moeten héél wat artikelen zo snel mogelijk buiten, en we hebben promoties op sommige artikelen die zelfs kunnen oplopen tot -70%. Voor een overzichtje van alle artikelen met korting kun je terecht op http://shop.creanijn.be/shop/specials.php

Kortom, het loont zeker de moeite om een bezoekje te brengen aan de Creanijn Scrapbook Shop op http://shop.creanijn.be/shop/ Hopelijk ook tot binnenkort!!!

Geen opmerkingen: