zaterdag, mei 17, 2014

Creanijn Summer Workshops

GOED NIEUWS!!!! Om te compenseren dat er weinig workshops geweest zijn in het voorjaar, organiseren we er dan maar een paar in de zomermaanden!
Noteer alvast volgende data in je agenda en schrijf je in, want de plaatsen zijn beperkt!

ZONDAG 29/6/2014: ALBUMTRACK (60€)
Van 10u tot omstreeks 17u - zelfde albumtrack als in november
(zie ook http://creanijn.blogspot.be/2013/08/creanijn-workshop-albumtrack-op.html)


We gaan aan de slag met een paperpad naar keuze en cardstock naar keuze voor de achtergrond. Aan het begin van de dag krijg je uitleg en voorbeelden om met één kleine paperpad toch een mooi gevuld album te kunnen maken. De rest van de dag kun je op eigen tempo werken aan je album met foto's. Eventueel kun je de layouts ook afwerken met titels en dergelijke als er tijd over is. 

INBEGREPEN: album (kleur naar keuze volgens beschikbaarheid), 6 x 6 inch paperpad, cardstock, lunch, drank en uiteraard ook een leuke goodiebag!!! 
Het basismateriaal, zoals snijmat, snijmachine, lat, dubbelzijdige plakband... breng je zelf mee. 
Wie graag met één kleur cardstock als basis werkt, gelieve me vooraf een kleur door te geven, zodat ik ze tijdig kan bestellen!!!

ZATERDAG 19/7/2014: BOYS 2 MEN (45€)
Ook moeite met het maken van kaartjes voor jongens en mannen?  Kom dan zeker naar deze workshopdag, want we schotelen jullie een aantal leuke kaartjes voor, en dan kunnen jullie zelf aan de slag om ze na te maken, of je eigen creaties te maken! We werken met een aantal merken door elkaar, met vrolijke en ook vintage kleuren. 

INBEGREPEN: scrappapier, cardstock, embellishments, lunch, drank en leuk cadeautje!

Het basismateriaal, zoals snijmat, snijmachine, lat, dubbelzijdige plakband... breng je zelf mee.  
Er zullen ook diverse stempels en stansjes ter beschikking zijn om je kaarten af te werken.

ZATERDAG 9/8/2014: BABYKAARTJES (45€)
Een geboorte is altijd een mooie gebeurtenis, en uiteraard moet dit met een mooie kaart gevierd worden!  We gaan diverse soorten kaartjes maken, zowel voor jongens als voor meisjes.
INBEGREPEN: scrappapier, cardstock, embellishments, lunch, drank en leuk cadeautje!

Het basismateriaal, zoals snijmat, snijmachine, lat, dubbelzijdige plakband... breng je zelf mee.  Er zullen ook diverse stempels en stansjes ter beschikking zijn om je kaarten af te werken.

INSCHRIJVEN KAN DOOR EEN MAILTJE TE STUREN NAAR creanijn @gmail.com (zonder spatie) met de vermelding van de workshop(s) waarvoor je wil inschrijven.
Je krijgt dan een mailtje terug met de betaalgegevens, na betaling is je inschrijving definitief.
Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!!!
Hopelijk ook tot dan!!!

Geen opmerkingen: