zaterdag, februari 08, 2014

KIC Sketch #014

Het is weer even geleden dat jullie wat creaties van me gezien hebben, maar ik moet toegeven dat ik dit jaar in feite nog niet heb geknutseld.  Een paar weken terug wel een paar layouts samengezocht en tot een album ingebonden, maar voor de rest niets...  Maar de tijd vliegt dan ook... Veel te weinig tijd voor alles wat ik moet (en vooral WIL) doen... Ik ga toch proberen om dit jaar weer elke 2de zaterdag een leuke schets te maken voor de KIC-blog.

Deze keer heb ik weer geopteerd voor een kaart in het standaardformaat van 10 x 15 cm.  Uit verschillende soorten restjes papier kun je stroken snijden van verschillende lengte en breedtes en er een soort van banners van maken door ze in te snijden. Het stempelafdrukje kun je vervolgens matten, en dan afwerken met een lintje en een knoopje.

Het was veel te lang geleden dat ik nog geknutseld heb, dus ik vond bijna een deel van mijn spullen niet terug... Uit mijn restjesmap een paar leuke bij elkaar passende blauwe papiertjes gezocht en dan is het uiteindelijk deze babykaart geworden. Heel wat collega's zijn zwanger, dus we gaan babykaartjes binnenkort véél nodig hebben dus! 
Ziezo, hopelijk hebben jullie er weer wat inspiratie bij om aan de knutsel te gaan!  En misschien kun je deze schets uiteraard gaan combineren met de lopende challenge nr 26 (Valentijn).  Meer info lees je hier: http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.be/2014/02/kic-challenge-26-valentijn.html
Veel knutselplezier!!!!

Groetjes,
Vicky
Creanijn Scrapbooking

Geen opmerkingen: