woensdag, januari 08, 2014

Grote outletverkoop komende zaterdag te Oostkamp

Ziezo, een nieuw jaar, een nieuwe start en weer heel wat goede voornemens!

Eéntje van mijn kant is weer meer tijd te investeren in de shop, aangezien het de laatste maanden op een lager pitje stond door de oprichting en meebouwen van de konijnenopvang Het Vrolijke Konijnenhol.  Nu alles op punt staat en we met een gans team bezig zijn om alles op rolletjes te laten lopen, kan ik me weer meer concentreren op de shop en het uitdenken van leuke workshops voor scrappers en kaartjesmakers!

Maar eerst en vooral moeten we schoon schip maken met heel wat artikelen die plaats moeten ruimen voor toffe nieuwe collecties die op komst zijn! Daarom gaan we komende zaterdag 11 januari 2014 een supergrote outletsale houden!!!  De Creanijn Shop is doorlopend geopend van 9u tot 16u.  Je bent van harte welkom in de Voldersstraat 48 te Oostkamp.

En we gaan er met de grove borstel door, want een groot deel van het assortiment zal aangeboden worden met een korting van -40% tot zelfs -70% op een aantal artikelen.  En sowieso is er nog een korting van 10% voorzien op alle niet-afgeprijsde artikelen (met uitzondering van de Copic markers).

En als we weer plaats hebben en het aantal artikelen is gereduceerd, kunnen we ons weer volop focussen op het bestellen van nieuwe artikelen die de groothandels binnenkort weer op de markt brengen.

Binnenkort gaan we ook de nieuwe koopmomenten voor het voorjaar op de blog plaatsen, en gaan we ook weer aan de slag om een aantal workshops uit te denken.  Maar daarover hoor je dan wel weer ten gepasten tijde!

Geen opmerkingen: