zaterdag, november 09, 2013

4 op een rij - NOVEMBER - nr 1 - Daphné

Hallo allemaal,

wat is het buiten een druilerig weertje. We zijn echt helemaal in de herfstperiode, maar wij doen ons best om jullie wat op te fleuren. Deze maand zijn we aan de slag gegaan met het papier van Rough en Tumble van Carta Bella, een leuke fleurige lijn die zich perfect leent voor jongensfoto's, maar zoals ik je direct zal tonen, zijn er zoveel meer mogelijkheden voor deze lijn.

Ik ben lid van een fotografieclub en binnen de club hebben we elke maand een opdracht om uit te voeren. Ik legde mezelf de extra moeilijkheid op om al deze foto's met mijn lieve Baziel te maken en daar ben ik nu een albumpje van aan het maken. Ik gebruikte het pakketje om enkele van de pagina's uit het albumpje te scrappen. 


Het papier is dubbelzijdig, waardoor je eigenlijk een heel breed kleurenpalet krijgt dat je bij heel veel foto's kunt gebruiken. ook de ticketjes die ik opzij van de foto hierboven gebruikte, zijn een deel van het papier. De rest van het vel kun je zien onder de foto. 


Voor de tweede pagina koos ik voor een ander kleurenpalet, dat beter aansloot bij de foto, maar om de continuïteit van het albumpje te laten doorlopen, liet ik toch een strook geel en een strook donkerblauw terugkomen. 


Ziezo, ik denk dat je met deze drie foto's al een duidelijk beeld hebt van de collectie. Wil je deze echter nog beter bekijken, neem dan gerust een kijkje in de shop. Je vindt deze mooie papierlijn hier.

Veel plezier ermee!

Daphné

Geen opmerkingen: