zaterdag, oktober 12, 2013

4 op een rij - OKTOBER nr 1 - Veerle

Dag iedereen,


Het papier dat we voor oktober kregen, bracht me helemaal in de kerstsfeer. Dus even op zoek naar wat nostalgische kerstplaatjes, en we konden aan de slag.

Het eerste kaartje heeft een halve voorflap, afgewerkt met een border gemaakt met een pons. Het centrale plaatje verbergt de tekst in de kaart. Deze tekst is ontworpen door Vicky en als stempel exclusief verkrijgbaar bij Creanijn! Het kaartje blijft zonder problemen staan op de kast.
Het tweede kaartje heb ik opnieuw gecombineerd met een exclusieve tekststempel van Creanijn. Een bloementoefje, wat kleefparels, lintje en een geponste border maken het geheel af :-)

De derde kaart is gecombineerd met de Joy! mal ijskristal. Ook hier een nostalgisch kerstplaatje. Verder een kerstbrad en toepasselijk lintje erbij, een ticketstempel (ook exclusief Creanijn) en de kaart is klaar!

En er was nog voldoende materiaal voor een eenvoudige 4de kaart. Het hoekje is gemaakt met een Joy! stans, ook verkrijgbaar bij Creanijn. een retro kantje erbij, nostalgisch plaatje, wat kleefparels en we hebben nog een kerstkaart in het bakje. :-)

Ik vond deze papiertjes ideaal voor een reeks kerstkaartjes. Zo zie je maar dat je niet altijd typische kerstlijnen nodig hebt om deze kaarten te maken. Hopelijk kan het jullie inspireren om ook met deze lijn aan de slag te gaan!

Groetjes,
Veerle

3 opmerkingen:

Anoniem zei

heel mooie kaarten!


gr
Tine

Els Wouters zei

Oh, die zijn wel leuk. De vintage plaatjes zijn niet echt mijn ding, maar hier vind ik ze wel heel mooi gebruikt!

Annelies zei

Heel erg mooie kerstkaarten! Groetjes, Annelies