dinsdag, januari 01, 2013

Héél véél nieuwe artikelen in de shop geplaatst!!!


Tijdens de afgelopen week zijn we druk bezig geweest met de stocktelling van het ganse Creanijn assortiment.  Het was een gans werkje, en er waren ook heel wat dingen die blijkbaar niet in de webwinkel te vinden waren.
We hebben dus hard gewerkt om de stock van de webwinkel helemaal up-to-date te brengen, en uiteraard ook verder op te vullen met de nieuwe producten. Het resultaat is ruim 250 nieuwe artikelen!!!

Hier alvast een greep uit het nieuwe aanbod:

Het assortiment Copic markers is aangevuld met maar liefst 39 kleuren in de Sketch uitvoering, die niet in Ciao bestaan.  Ideaal voor tussenkleuren.  Ze kosten 6.50€ per stuk.

De opruimhoek van papier is helemaal opgekuist en aangevuld met een aantal soorten.  In plaats van per merk, staan ze nu allemaal samen in één map.  De vellen uit de opruimbak kosten 0.50€ per vel.
Wie nog méér voordeel wil doen, kan een grabbag van 25 vellen papier kopen voor slechts 10€.

Daarnaast zijn ook heel wat vellen papier van o.a. Basic Grey en Echo Park in de shop gezet.  Sommigen waren al lang te krijgen in de shop zelf, maar hadden de weg naar de webwinkel nog niet gevonden...

Er zijn ook een heleboel stickervellen aan het assortiment toegevoegd, vooral van Basic Grey.  Deze stickervellen kosten 4€ voor het grote formaat en 2.25€ voor het kleine formaat.


De categorieën zijn ook een beetje aangepast, omdat we meer en meer paperpads in het assortiment hebben.  Je vindt nu alle formaten paperpads in deze categorie, die verder opgesplitst is per formaat.

Op alle kerstartikelen geldt een korting van maar liefst -35%.  Je vindt de aparte map in de opruimhoek.
In de opruimhoek vind je ontzettend veel artikelen die plaats moeten ruimen, en de korting hiervan kan oplopen tot zelfs -70%.  Maar vergeet niet: OP = OP in de opruimhoek!!!  Ook een verandering is dat de artikelen niet meer in de categorieën zullen staan, maar meteen verhuizen naar de opruimhoek.  Dus het loont zeker de moeite om daar eens een kijkje te gaan nemen!!!

We hebben ook een investering gedaan in het aankopen van snijmallen van diverse merken, waaronder Lin & Lene mallen, Marianne Design, ...  In de nabije toekomst is het ook de bedoeling van de Joy mallen in het assortiment op te nemen.

Ook het assortiment stempels is weer goed aangevuld, er is voor elk wat wils te vinden in de Creanijn Shop!!!

En uiteraard nog véél méér, zoals stempels, eyelets, brads, paperpads, bloemen, rubons ... !!!
en sla snel je slag, want OP=OP!!!

Geen opmerkingen: