zondag, januari 15, 2012

Shop aangevuld en geüpdate!

Een werkje van lange adem, da's de jaarlijkse stocktelling en het aanpassen van de aantallen in de shop.  Ik ben weer heel de dag druk bezig geweest met dit werkje, maar het grootste deel van de shop zou nu up-to-date moeten zijn, toch zeker het papier.  De embellishments, bloemen, stickers ... moeten nog aangepakt worden, dus het is mogelijk bij een bestelling dat deze helaas niet meer op voorraad zijn.  Ook papier die al in de bakken zat, maar nog niet in de webwinkel stonden, zijn nu in het assortiment geplaatst. Het gaat in totaal om zo'n 90-tal soorten. We blijven ondertussen druk werken aan de stock en het aanvullen van de shop.
Van sommige collecties zijn nog slechts een paar vellen beschikbaar, en vergeet niet dat alle enkelzijdige papier van Basic Grey en het papier van Scenic Route nu slechts 0.25€ kosten!!!  Ook van andere merken zijn de vellen papier in prijs verlaagd naar 0.50€.  In de opruimhoek vind je deze categorieën dan ook snel terug.
In het Creanijn assortiment vind je maar liefst ruim 450 vellen papier terug, en in de opruimhoek zitten ruim 350 items.
Breng dus zeker snel een bezoekje aan de Creanijn Shop op http://shop.creanijn.be/shop en laat je verrassen door de superprijzen!!!
En vergeet niet: OP=OP!!!
(maar da's wel meer plaats voor nieuwe items!!!)

Geen opmerkingen: