maandag, mei 02, 2011

National Scrapbook Day: CROP 'N SHOP op vrijdag 6 mei

De eerste zaterdag van mei is het in Amerika altijd National Scrapbook Day. Maar omdat scrapbooken natuurlijk véél verder gaat dan de grenzen van de VS, gaan we dat bij Creanijn ook niet onopgemerkt laten voorbij gaan.

Aanstaande vrijdag 6 mei gaan we dat "vieren" met een CROP 'N SHOP avond. Tijdens de avond kun je helemaal gratis komen croppen (*), maar het is wel belangrijk om je plaatsje te reserveren!!! Dit kan door me een mailtje te sturen via creanijn @ gmail.com . Wie niet komt croppen, kan ook gewoon een bezoekje brengen aan de Creanijn Shop om te shoppen. Of uiteraard de beide combineren mag ook! De Creanijn Shop is open van 19u30 tot 22u en is gelegen in de Voldersstraat 48 te Oostkamp.

Wie niet kan langskomen, niet getreurd! Ook via de webwinkel zullen in de loop van de week een paar mooie acties voorbij komen!!! Hou alvast de blog in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de leuke promoties!!!
(*) Tijdens een cropavond gaan we gewoon zelfstandig aan de slag, maar kun je gebruik maken van allerlei materialen, zoals stempels, machines als Cuttlebug, Slice, Cricut, ... Normale prijs voor een cropavond is 7.50€.

P.S. Je hebt waarschijnlijk ook al gemerkt dat mijn blog in een nieuw kleedje zit, kwestie van even wat anders te hebben dan een standaard achtergrondje!!!

Geen opmerkingen: