zaterdag, februari 26, 2011

Creanijn Beurspromotie

Creanijn Scrapbooking zal helaas niet aanwezig zijn op de komende hobbybeurzen in Kortrijk en Antwerpen, maar wil de klanten wel verwennen met deze aanbieding!!!
(geldig tot en met zondag 13 maart 2011)

Vul tijdens het uitchecken de promotiecode BEURS in en geniet van deze voordelen:

* gratis verzending bij een bestelling vanaf 60€ (normaal gezien gratis verzending vanaf 75€)

* een gratis alfabetstempelset ter waarde van 7.50€

Vergeet ook niet om steeds in te loggen tijdens het winkelen. Wat je in je winkelwagentje plaatst, wordt dan opgeslagen en dan kun je bij een volgende keer gewoon verder winkelen en hoef je niet opnieuw te beginnen!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------

ALGEMENE INFORMATIE:

  • De alfabetstempels uit de afbeelding zijn indicatief, dit is het type die je kan verwachten. (type Gothic of Baskerville)
  • Deze clearstamps hebben een waarde van 7.50€ in de Creanijn Shop (Kars adviesprijs = 8.85€)
  • Deze actie is enkel van toepassing op artikelen die in het Creanijn assortiment zitten, dus niet op voorbestellingen zoals op Copics en Nestabilities, of de tweedehandsartikelen!
  • De software van de webwinkel berekent het totaal automatisch, dus enkel op artikelen in assortiment tellen mee voor het totaal bedrag van 60€.
  • De bestelling dient plaats te vinden tussen zaterdag 26 februari en zondag 13 maart mét vermelding van bovengenoemde promotiecode. Wie uitcheckt zonder het ingeven van de code in het desbetreffende vak, kan helaas niet meer profiteren van het aanbod, omdat de berekening volledig via de software gebeurt.

Geen opmerkingen: