maandag, november 01, 2010

Nieuwe layoutjes van de wereldreis

We zijn weer goed op dreef, en in de vakantie wil ik graag één pagina per dag afwerken. Aan die van vandaag moet ik nog beginnen, maar dat zijn de creaties van gisteren en van wat verder terug... Het gaat allemaal over onze tocht met de Navimag-boot door Patagonië.

Voor deze layout heb ik papier van Kaisercraft gebruikt, die perfect paste bij het thema. Onder de panoramafoto zijn nog andere foto's verstopt. De patrijspoort is gestempeld en geëmbossed en bewerkt met distressinkt. En vervolgens nog het logo erin verwerkt.
Tijdens de boottocht valt er toch nog het een en het ander te beleven!
Dit is een heel simpele layout geworden die in een kwartiertje af was, denk dat ik langer bezig geweest ben met het selecteren van de foto's! Het zijn foto's met zichten van onderweg, uiteraard met véél water... Ook voor deze layout papier van Kaisercraft gebruikt, en omdat ze al vrij druk was, niet veel meer bijgedaan. De journaling is geschreven op de blauwe lijntjes linksonder.
We hadden ook de kans om even de boot te verlaten om een dorpje in the middle of nowhere te bezoeken, die enkel door deze boot bevoorraad wordt. En verder een aantal foto's kleiner laten afmaken om er toch heel wat te kunnen verwerken op één pagina. Voor deze pagina weer restjes opgebruikt, en uiteraard mogen de stempels ook niet ontbreken op mijn layouts!
En dit is de layout die hier al een hele tijd bijna afgewerkt lag, gisteren dan nog de sneeuwvlokjes gestempeld. Ook hier weer veel kleinere fotootjes om het verhaal te vertellen, want ik wil ook geen tientallen pagina's aan deze uitstap besteden. De titel is met de Cricut uitgesneden en de sneeuwvlokjes rond de titel zijn brads!
Ziezo, en nu ga ik aan de slag om nog een pagina te maken!

1 opmerking:

Els zei

Waw Vicky, dit zijn stuk voor stuk weer pareltjes hoor! Mooie papierkeuze en kleuren, en natuurlijk prachtige foto's. Je hebt veel foto's verwerkt zonder dat je het gevoel krijgt dat het er veel zijn.