vrijdag, augustus 27, 2010

Weer aan de slag!

Gisteren was het zo aan het kriebelen om te scrappen en ik ben dan ook maar meteen in actie geschoten, met als resultaat deze twee layouts!

Op deze pagina zitten we een serieuze pot ijs te eten, één van onze dagelijkse routines in Mendoza, Argentinië... Op de journaling staat wat we zo nog allemaal dezen op een dag, en in de cirkeltjes rechts van de ijspot staan onze favoriete smaken! Het papier van de blokken komt uit mijn restjesbak, kwestie van die ook een keer op te gebruiken natuurlijk.

This layout also qualifies for this week's challenge @ Scrap & Stamp, scrap about something you love. Well, we sure love icecream!!! We had a pot of this to share every day when we were in Mendoza, Argentina! Of course, there's also a stamp used on this layout, it's with the hearts!


We waren ook in Mendoza met oudejaarsavond, en dat hebben we in ons hostel gevierd op traditionele Argentijnse wijze, namelijk met de "parilla" ofte BBQ! Wel gezellig zo met z'n allen en na het eten gaan kijken naar het vuurwerk in het park. En voor wie het nog niet zou gemerkt hebben, er komt inderdaad ROZE voor in mijn layout...

Ziezo, dat smaakt naar meer, maar met het nieuwe schooljaar dat eraan komt is het maar de vraag wanneer ik weer aan scrappen toekom, want de eerste weken zijn meestal vrij druk!

3 opmerkingen:

sollie zei

Ze zijn weer erg mooi geworden hé! Bedankt om mee te spelen met SSS. Veel succes.
groetjes Isolde

els zei

leuke layouts vicky en het roze valt reuze mee, straks ga je het niet meer kunnen missen :-)

Annelies zei

Leuke layouts! Straf hoor: 5 foto's op een enkele pagina! Groetjes, Annelies