woensdag, maart 31, 2010

Layouts van de konijntjes

Het is alweer een hele poos geleden dat je nog layouts van mij hebt zien verschijnen op de blog. Ik heb alvast niet stilgezeten en flink doorgescrapt, alleen ontbrak het me aan tijd om ze allemaal te fotograferen en hier te zetten. En ik beloof om vanaf nu weer regelmatiger mijn creaties met jullie te delen.
Vandaag staan een aantal konijnenlayoutjes op het programma, het is leuk om af en toe eens wat anders te kunnen scrappen dat reisfoto's... En ik had dringend foto's nodig en weinig tijd om te sorteren, daarom maar wat konijnenfoto's laten afdrukken en gescrapt. Ze zijn allemaal van het konijntje Socky dat helaas maar een paar maand bij ons is gebleven in 2005 (dus al héél oude foto's LOL)

Dit is het titelblad geworden, allemaal met restjes papier gemaakt, en mijn nieuwe Fiskars-pons gebruikt.

Aangezien Socky een jong mannetje was en nog niet gecastreerd was, mochten Pluisje en hij nog niet samen zitten (dat waren toen onze enige konijntjes) Maar toch probeerden ze "contact" te zoeken met elkaar, echt leuk om te zien.

En na een tijdje mochten ze iets dichter, weliswaar Socky nog in zijn eigen hokje, maar door de draad werden er al kusjes gegeven. Strookje is gemaakt met een Fiskars-pons (ik heb er heel wat gekocht de laatste tijd, vind ze ontzettend leuk)


Ook typisch aan konijntjes is dat ze hun kin overal over wrijven om hun geursporen te zetten, en daar is Pluisje dus druk mee bezig! Voor de verandering eens de journaling op strookjes papier gedaan van een restje cardstock.
Het hokje van Pluisje stond in de garage, en elke avond staken we haar binnen om daar te slapen in plaats van buiten. En Socky moest natuurlijk ook even kijken. Ook voor deze layout alleen maar stukjes papier uit mijn restjesdoos gebruikt en zowaar een lintje! De konijntjes komen uit een knipvel.

Tot slot nog een andere layout van Socky, allemaal met foto's van hem alleen in de garage. En ik hoef jullie waarschijnlijk ook niet uit te leggen waarom hij die naam gekregen heeft!!!

Geen opmerkingen: