zondag, november 22, 2009

Zowaar een kaartje!

Ik heb me zowaar nog een keertje gewaagd om een kaartje te maken! En dat naar aanleiding van de bevalling van een goede vriendin, dus mocht een gepersonaliseerd kaartje zeker niet ontbreken. Ik heb meteen ook maar mijn stempels uitgetest van Eline Pellinckhof (fantastische babytekeningen altijd!) en ingekleurd met mijn nieuwe aquarelpotloden en waterpenseel. Ontzettend leuk om te doen, en ik heb vandaag al de andere stempelafdrukjes van gisteren al ingekleurd. Het lijkt me ook handig om mee te nemen op verplaatsing, het materiaal neemt niet te veel plaats in. En wie weet heb ik wel de smaak van het kaartjes-maken weer te pakken...

zaterdag, november 21, 2009

Layout met schets van deze week


Dit is mijn creatie voor de schets van deze week! Weer een heleboel restjes gebruikt voor de strookjes, maar ook gebruik gemaakt van wat nieuw materiaal, zoals de Basic Grey stickers en de journaling op een blokje van Me & My Big Ideas! Dus telt helaas niet mee voor de challenge...

Vergeet zeker niet een kijkje te nemen op http://creanijn-sketches.blogspot.com/ om de schets te zien, en bovendien heb je nog tot 15 december de tijd om je creaties in te sturen en kans te maken op een cadeaubon van 25€!

woensdag, november 18, 2009

Nog eens een layoutje

Ik heb hier nog een paar layoutjes liggen die ik moet tonen, maar ik ga er alvast vandaag nog eentje tonen!Foto's van Wim tijdens zijn toppoging op de Huayani Potosi. In het sterretje heb ik de hoogte van de berg genoteerd, het komt trouwens uit één van tagboekjes van Me&My Big Ideas. Verder nog ouder papier gebruikt van Basic Grey, en de streepjes zijn van Scenic Route. Door het felrood van zijn jas is het niet altijd evident om een passend papiertje te vinden, maar het is goed gelukt voor mij! Titel zijn Basic Grey stickers.

Inspiratie nodig?

Vanaf 1 december zul je op de Creanijn Shop Blog terecht kunnen voor heel wat leuke scrapbookideeën. Het designteam en ik staan al te popelen om aan de slag te gaan, en onze kennis met jullie te delen. Het zal gaan om challenges, productinformatie, tutorials, voorbeeldlayouts en zo meer. En uiteraard maken jullie elke maand weer kans op een leuke prijs! De schetsen zullen wel maar om de 14 dagen meer verschijnen.
Groetjes en hopelijk tot binnenkort op de blog!