zaterdag, september 05, 2009

Toch een beetje gescrapt! (Challenge #26-31)

Met de drukke dagen aan het begin van het nieuwe schooljaar is het er nog niet echt van gekomen om te scrappen, maar gisterenavond ben ik weer in actie geschoten. Ik had in mijn laatste vrije week toch nog wat kriebels om een beetje weer in het scrapbooken te komen, en dit zijn de resultaten... Het zijn allemaal foto's van onze 3-daagse wandeling op weg naar Macchu Picchu!

Op de linkerpagina zie je foto's van het vertrek en de eerste dag, op de tweede pagina foto's van de vele trappen die we onderweg moesten nemen... Hieronder nog even een detail van mijn gestempelde Tumi (mijn favoriete inca-afbeelding), die ik verder versierd heb met eyelets en brads. De journaling is gedaan op papier van My Little Yellow Bicycle.

Tijdens onze tocht moesten we ook een kam over, en dat zijn hier de foto's van. Wim en ik hadden een ander tempo, maar gelukkig waren er andere Vlamingen in de groep met een gelijkaardig tempo als ieder van ons, dus was ik blij dat het op het gemakje kon. Voor de titel heb ik onder andere gebruik gemaakt van chipboard letters van Scenic Route.

En dan de layout die ik gisteren nog gemaakt heb, op basis van schets 76, die vandaag trouwens ook verschenen is op de Creanijn Schetsen Blog! Vanaf vandaag krijg je dus weer elke zaterdag een nieuwe schets met voorbeeldlayouts. De accoladevorm heb ik hier veranderd voor blaadjes uit een Making Memories journaling boekje, en ook hier zijn de letters van de titel weer chipboard.

En nu hoop ik maar dat ik vanaf nu weer een beetje meer tijd zal hebben voor het creeëren van leuke pagina's over de wereldreis!

1 opmerking:

vanessa zei

wow! die tumi is erg mooie gedaan!!