zaterdag, april 05, 2008

En nog wat layoutjes! (Challenge # 51-54)

Vandaag weer lekker aan de scrap geweest! Met deze twee spreads als resultaat:


Ik had de foto's gisteren al op maat gesneden en de schikking van deze layout uitgedacht, en toen ik het papier gekozen had, had ik plots niet veel zin meer om te scrappen. Heb dan maar naar "Poltergeist" gekeken... En vanmorgen dan maar verdergewerkt. Bijna was ik ook mijn stempel vergeten die ik van Sirius Hobby meegebracht had tijdens hun fabrieksverkoop, maar ik dacht er gelukkig nog net op tijd op, en heb er dan ook een paar op verwerkt. Op de rechterpagina, onder de panorama-foto, zit ongeveer een vel cardstock verborgen, met nog 4 extra foto's van andere cariboes dat we gezien hebben. En ik vond het zonde om er nog een extra spread van te maken, dus heb het zo maar opgelost. Blijkbaar lijkt de foto hiervan een stuk bruiner, maar het is hetzelfde kleur hoor! En op deze spread zijn maar liefst 17 foto's verwerkt!En dan ook nog deze. De achtergrond stak in mijn doos met naakte layouts, en toen ben ik ermee aan de slag gegaan. Deze foto's heb ik ook weer een paar keer in mijn handen gehad, maar nu wist ik eindelijk mee wat ik er mee moest doen! Jaja, ook ik kan dat soms wel een keertje hebben. De foto's links onderaan tonen achtereenvolgens onze tent, het kamp en tenslotte een overzicht van de omgeving. Met een cirkeltje heb ik de plaats nog even extra aangeduid, en het pijltje wijst naar onze overzetboot. Maar die foto's van het bootje moet ik nog scrappen, dus dat komt dan wel nog een andere keer voorbij!

10 opmerkingen:

Veerle zei

Wow, zoveel foto's op 1 layout. Knap!

saffiertje zei

Wat een boel foto's maar zeker goed gelukt!

karin zei

het lijkt altijd zo simpel bij jou om een geslaagde LO te maken, ben blij te horen dat je er soms ook wat problemen mee hebt...LOL ! weer een pak hele mooie hoor !

judith zei

He Vicky, wat een mooie LO;s heb je weer gemaakt !! Ziet er geweldig uit! Leuk dat Speedy van Peking Express houdt ;)

butterfly zei

Eens even kijken wie er achter creanijn schuil gaat. Wat een mooie site en gaaf hoe jij je foto's verwerkt.

Esther zei

knap om met zo veel foto's op een LO uit te komen. Heb ik altijd nog moeite mee. Maar nu heb ik weer inspiratie :)

Fijn weekend.
liefs, es

Virginie zei

Hey vicky,
Mooi zeg, en die panorama foto Ik ben daar ook zo zot van. Die grote foto's die bijna de helft bedekken maakt een LO speciaal. echt chic en 17!!op een LO echt knap groetjes virginie

inara zei

cute layouts!!!

Els zei

terug heel mooie lo's !!!!!

hoe krijg je je naam zo mooi onder je berichtjes??

Caroline van Scrap2be zei

Tof met de cirkels!