vrijdag, maart 31, 2017

Journaling kaartjes voor PL

Omdat journaling ook belangrijk is in Project Life, is het ook wel leuk om verschillende kaartjes beschikbaar te hebben. Ook deze zijn weer super!

https://scrappystickyinkymess.wordpress.com/2012/02/11/printable-journaling-blocks/

vrijdag, maart 24, 2017

Journaling Cards PL

Omdat een mens nooit genoeg leuke journalingkaartjes in je Project Life album kan hebben, deel ik nog even een leuk setje om te downloaden!

http://alittlegraceandmercy.blogspot.be/2013/03/project-life-march-freebies-kit.html

Nog meer leuke downloads in hetzelfde kleurenpalet vind je hier:
http://alittlegraceandmercy.blogspot.be/search/label/Freebie%20Friday

vrijdag, maart 17, 2017

Dagkaartjes voor Project Life

Voor wie elke dag een beetje wil journalen, is dit ook wel weer een superleuke freebie!
http://www.weeshare.net/2013/11/days-of-the-week-journal-cards-free-download.html

woensdag, maart 15, 2017

PL 2017 - Week 6

Net als vorige week opteerde ik voor deze pagina om papiertjes uit een 6x6 blokje van Basic Grey te nemen die nog in mijn kast lag, en het is toch telkens weer een ander effect dan te beginnen met cardstock en te werken met restjes papier.  Maar het blijft uiteraard ontzettend leuk om te doen!!! In feite is het een beetje een fotodagboek op die manier, en ik ben blij om zo ook eindelijk eens wat te doen met de alledaagse foto's...

dinsdag, maart 14, 2017

Tips voor flags & banners

Op mijn PL layout van week 4 had ik ook een paar vlagjes gebruikt.  Er bestaan speciale ponsen voor, maar die heb ik niet... Dus ging ik op het internet even op zoek of er geen andere manier was... En die heb ik gevonden, met een aantal andere ponsen... Deze voorbeeldjes kun je hieronder ook zien!
Voorbeeldpons van EK Success

Wie andere ponsen in huis heeft, kan hetzelfde effect bereiken:
met een vierkante pons: (die de meesten vermoedelijk wel standaard hebben)

met een hexagon pons:

met een pijltjespons:

zaterdag, maart 11, 2017

PL 2017 - Week 5

Jaja, ik heb de smaak goed te pakken en heb tijdens het krokusverlof mijn schade zoveel mogelijk weggewerkt!  Deze week weer leuke foto's van de konijntjes en katten (uiteraard :) )
Deze keer gekozen voor papier uit een 6x6 paperpad en deze met elkaar gecombineerd.
Ook voor het eerst wood vineer gebruikt, namelijk het ballonnetjes met "dream", komt trouwens uit de Action.

vrijdag, maart 10, 2017

Leuke labels voor PL

Op Project Life kaartjes is het natuurlijk ook belangrijk dat je je herinneringen opschrijft.  Deze leuke labels kun je downloaden en afprinten in verschillende kleurtjes. Ik ben alvast fan!!!

Hier vind je deze leuke labels!
http://www.kaitlinsheaffer.com/downloads/

dinsdag, maart 07, 2017

PL 2017 - Week 4

Deze week had ik niet veel foto's gemaakt, maar toen wist ik nog niet dat ik met PL wou beginnen... Ook hier weer cardstock versneden als basispapier, gecombineerd met de leuke papiertjes van Basic Grey, Marjoleine lijn waar ik zo zot van was.  Deze komen uit de kleine paperpad.  Er zijn ook paperclips verwerkt bij de bovenste kaart, omdat deze kaart aan de bovenkant er wel een keer durft uit te floepen...

zaterdag, maart 04, 2017

PL 2017 - Week 3

Vorige week net voor de krokusvakantie ook nog tot 1u30 's nachts doorgewerkt, en net toen mijn man thuis kwam, was deze goudgele pagina af.  Voor deze ook weer heel wat restjes gebruikt, gecombineerd met papier uit een kleine paperpad.
En omdat ik heel veel leuke foto's had, wou ik ook nog een 2de pagina deze week toevoegen.  Mijn principe was 1 pagina per week, maar het zou wel een keer een spread per week kunnen worden, we zien wel!


Op zaterdag had ik dan deze blauwe pagina gemaakt, vooral met washi en papier uit kleine paperpads.  Ik moet zeggen dat ik toch wel goed de smaak te pakken heb.  De journaling bovenaan is gedaan met héle oude stempels van Hero Arts die hier ook al een eeuwigheid liggen, maar die dankzij PL eindelijk eens vanonder het stof komen! 

Creanijn Shop open op zaterdag 4 maart

Volgende week zaterdag 4 maart is de Creanijn Shop weer geopend van 9u tot 12u30.
We hebben ondertussen weer heel wat leuke spulletjes binnengekregen voor de scrapbooker, project lifer of kaartjesmaker!  Kortom, voor elk wat wils dus!
Bovendien zullen een heleboel oudere artikelen afgeprijsd staan, dus het loont zeker de moeite om langs te komen!!!
Vanaf nu zal je maandelijks minstens 1x terecht kunnen in de winkel, hou de blog alvast in de gaten voor de volgende verkoopmomenten. Op afspraak kan uiteraard ook altijd, aarzel niet om me hiervoor te contacteren!

Je bent van harte welkom in de Stuiversstraat 32 te Oostkamp, vanaf 9u tot 12u30.
(buiten het centrum, dichtbij de autostrade)

OPGELET: Door de voorbije wegenwerken staat op de Hertsbergsestraat een bord dat je de straat niet mag inrijden, enkel plaatselijk verkeer.  Je moet wel degelijk de straat inrijden om ons te kunnen bereiken!

vrijdag, maart 03, 2017

Leuke quote-kaartjes

Superleuke kaartjes in diverse kleuren, zowel 3x4 als 4x6 met mooie spreuken of woorden!

https://socoscrapsetloisirs.blogspot.be/2016/08/august-2016-digiscrap-parade-on-this-day.html