woensdag, december 28, 2016

Kaartjes voor het goede doel (deel 1)

Met de diverse activiteiten waar we met de konijnenopvang Het Vrolijke Konijnenhol op aanwezig zijn, gaat in de meeste gevallen ook de doos met handgemaakte kaarten mee.  Al een ganse tijd waren de babykaartjes allemaal verkocht, en besloot ik om in het novemberverlof eens een namiddag aan de slag te gaan om de voorraad babykaartjes weer aan te vullen!
Hier alvast een eerste lading kaartjes!

Hier vooral de traditionele kleuren roze en blauw gebruikt, en de tekeningen zijn 3D stickers die ik vermoedelijk ooit in de Zeeman of zo heb gekocht. Zo had ik al snel een mooi aantal kaartjes.  De volgende lading toon ik jullie volgende week!

zaterdag, december 24, 2016

Vrolijk Kerstfeest!

We willen al onze volgers van harte een Vrolijk Kerstfeest toewensen!!!

woensdag, december 21, 2016

Kaartjes voor de collega's

Nog altijd ben ik verantwoordelijk om wenskaartjes te maken voor de collega's, voor diverse gelegenheden.  Deze keer 2 kaartjes voor langdurig zieken, en een babykaartje voor een meisje.
Van kaartjes maken komt er weinig van, het zijn echt "de verplichte nummertjes" die ik verder afwerk.  Gelukkig heb ik ook in de herstvakantie er een keertje werk van gemaakt om een hoop kaartjes te maken, maar die toon ik jullie dan weer een andere keer!

Steun onze konijntjes

Nog op zoek naar kerstcadeautjes om online te bestellen?
Surf dan even naar de blog van de konijnenopvang Het Vrolijke Konijnenhol en lees hoe je ons op een simpele manier kan steunen! Alle beetjes helpen natuurlijk.
http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/2016/12/steun-ons-via-zooplus-bolcom-medpets.html

Het is nogal een druk jaar geweest in de konijnenopvang en de dieren hebben uiteraard ook aandacht en verzorging nodig, waardoor de winkel en knutselactiviteiten op een laag pitje kwamen te staan...