zondag, maart 29, 2015

zondag, maart 22, 2015

zondag, maart 15, 2015

zondag, maart 08, 2015

zondag, maart 01, 2015

De toekomstige Creanijn Shop

Zoals jullie al weten, zijn we druk bezig met de uitverkoop van de Creanijn Shop, niet omdat we er mee stoppen, maar integendeel!
We verhuizen normaal gezien ergens mei/juni, er staat nog geen definitief moment gepland voorlopig, veel hangt af van de verkoop van ons huidig huis.
Ik kan jullie alvast even tonen hoe de Creanijn Shop er nu bij staat bij de huidige eigenaars van het huis...
Ingang (waar de hond staat), voor de rode kast komt een kassameubel te staan voor het afrekenen. Voor de witte uitsprong komt de cardstocktoren te staan.

Aan de overkant van de kassa staat deze "keuken" waar we vooral de displays op gaan stallen. En een gedeelte van de stock kan bewaard worden in de kasten.

En dan hebben we verder nog een ruimte, waarvan de linkerkant voor de winkel is, en de rechterkant waar nu nog een sauna staat is voor de workshopruimte.  

Je ziet, we zitten boordevol ideeën en inspiratie om deze ruimte om te toveren tot een mooie en leuke winkel met hobbymateriaal voor kaartjes makers en scrapbookers.
En uiteraard zul je, eens we helemaal geïnstalleerd zijn, ook meer info krijgen omtrent de openingsuren, workshops, webwinkel en dergelijke.  Nog héél véél werk voor de boeg, maar jullie geduld zal zeker beloond worden!!!