dinsdag, juli 23, 2013

Zomerregeling Creanijn Shop

Vanaf donderdag 25 juli zal de Creanijn Shop weer op volle toeren draaien, en gaan we eens kijken welke nieuwigheden de groothandels weer voor ons klaar hebben!!! Jullie kunnen uiteraard al vanaf nu weer volop komen shoppen op http://shop.creanijn.be/shop

Naar aanleiding van de zomer- en vakantieperiode is het ook zo dat de openingsdagen van de shop onderworpen zijn aan aanpassingen (en dus niet in juli-augustus niet standaard open is op woensdagmiddag of op twee zaterdagvoormiddagen per maand). Eerstdaags gaan we deze zomerregeling voor de openingsuren bekend maken.

Bovendien gaan we vanaf donderdag ook van start met onze Outlet Shop via Facebookhttp://www.facebook.com/groups/285123921634088/?fref=ts Meld je zeker tijdig aan, zodat je als eerste op de hoogte bent van leuke kortingen op tal van artikelen die uit assortiment gaan.

En verder hebben we uiteraard weer heel wat plannen voor het najaar, binnenkort steekt het designteam ook weer de koppen bij elkaar om vanalles voor jullie uit te dokteren! Hou onze blog en/of Facebookpagina maar goed in de gaten!!! Ook zal de workshopkalender voor het najaar in augustus opgesteld worden, maar dat horen jullie dan wel als het zover is!!!