maandag, april 25, 2011

Knuffelachtige konijnenkaartjes!

Ik kon het echt niet laten, maar de schattige stempelafdrukjes die ik vanmiddag gekleurd heb, zijn al verwerkt tot kaartjes!!!
Ik ben gewoon mijn restjesbak wat ingedoken, leuke combinaties gezocht in diverse bruintinten en dan afgewerkt met een stempeltje.
Benieuwd wat jullie ervan vinden!


------------------------------------------------------------------
I really couldn't stop crafting, so I have already made cards from the stamp images of the cute bunnies I coloured this afternoon. I just had a look in my box of little scraps to find nice combinations of brown and finished it off with some stamp. I wonder what you think of these!


Leuke kaartjes

Tussen het opruimen en de shop door, had ik nog tijd om wat met mijn Copics aan de slag te gaan. Ik heb ze nu al even in huis, maar me nog nooit echt erop geconcentreerd om ermee te werken. Nu, vandaag jeukten mijn handen zo om ermee aan de slag te gaan, dus deed ik dat maar. Op de beur in Nederland had ik ontzettend leuke Motivet stempeltjes van konijntjes gekocht, had al een paar afdrukjes gemaakt, maar dus nog niet ingekleurd. En ik heb dan maar meteen ook mijn mapje met restjes genomen om er een kaartje van te maken. Het is een vierkante kaart geworden voor de verandering. Ik vind hem zelf ontzettend schattig geworden, en doet me denken aan mijn allereerste konijn Stampertje. Ik had eerst een paar stempels met bruin ingekleurd, maar deze keer dus in het grijs. Ik heb ook een detailfoto bijgevoegd van het konijntje!

-------------------------------------------------------------------------------

I already have the Copic markers at home for quite some time, but I haven't been able to play with it. But today I really wanted to test them, so I started colouring images of rabbits. They are Motivet stamps that I bought last month. So after colouring, I decided to make a card with it immediately, and this is the result! I really like it, and it reminds me of my first rabbit Stampertje. I first coloured a few brown rabbits, but this is the grey version. I've also added a close-up of the rabbit!
En afgelopen zaterdag was het forumdag van de Scrappende Dames, en ik zat naast Daphné. Zij maakte tussen het scrappen door een paar kaartjes, waaronder dit ontzettend mooie kaartje. Ze maakte het naar aanleiding van de dood van mijn oudste konijn Pluisje, en het tekstje is heel toepasselijk!

--------------------------------------------------------------------------------------

Last Saturday, on the cropday, Daphné made a few cards in between scrapping. She made me this fantastic card. She made it for the death of my oldest bunny Pluisje, the text on it is perfect!

zondag, april 24, 2011

Get ready for a scrap overdose!!!

Gisteren was het een cropdagje van het forum van de Scrappende Dames, dus met een 10-tal dames zijn we samengekomen in Roeselare voor een dagje scrappen. En ik heb gescrapt dat de stukken ervan vlogen, want ik had me voorgenomen om op die dag een korte reis van een week volledig te scrappen. En ik moet zeggen, ik had vanmorgen niet meer zoveel werk om de laatste zaken in orde te brengen. Uiteraard heb ik het behoorlijk simpel gehouden, witte cardstock als basis en dan gewoon wat scrappapier, letterstickers en stempels, meer niet! Voordeel hiervan was dat ik ook niet zoveel hoefde mee te sleuren naar de crop en dat ik dus echt wel een doel voor ogen had. Dus tussen het tetteren door, ben ik er dus in geslaagd om dit album in elkaar te steken. We zijn in de herfstvakantie 2009 voor het eerst op duikreis geweest, richting Thailand, en dit zijn vooral de onderwaterfoto's (die gelukt of min of meer gelukt zijn) dat ik heb gebruikt hiervoor.











Yesterday, I had a crop day with some friends of a forum. I planned to scrap all the photos of a short holiday of a week to Thailand in 2009, the first time we went on a diving only trip. I did quite a lot, only this morning I had to add a few finishing touches, but most I did at the crop. I'm quite excited that I could scrap that many pictures in one day, so a short holiday. Now I can start scrapping my world trip again... The layouts are quite simple: plain white cardstock, a bit of scrapbookpaper, alphabet stickers and stamps. And the advantage was that I didn't have to take a lot of stuff to the crop...

zaterdag, april 23, 2011

S&S Challenge: Use a sketch

Deze week op Scrap & Stamp is het de bedoeling om met een schets te werken! Het is maar één pagina, en aangezien ik meestal voor mijn reisalbums dubbele pagina's maak, ging ik voor de gelegenheid een keer aan de slag met foto's van mijn grootste lieveling!!! Mijn schoonouders hadden een grote doos vol bloemkoolblaadjes mee uit de supermarkt, maar ik had geen plaats genoeg in de frigo, dus de rest stond in de garage. Speedy had dat natuurlijk snel in de gaten, sprong in de doos en begon lustig te knabbelen! Dus ik heb de schets gewoon gevolgd, en uiteraard mogen de stempels niet ontbreken. Voor deze gelegenheid even mijn nieuwe journalingstempel van Hero Arts gebruikt en een swirl!!!

Vergeet niet om ook jouw creatie met de schets te linken op de Scrap & Stamp blog om kans te maken op een leuke prijs!!!

This week's challenge is to use a sketch, you can find it on the blog of Scrap & Stamp. Normally, I mostly scrap two-pagers for my travel albums, so for this occasion I took pictures from my dearest rabbit. When my parents-in-law brought a large box with the green of the cauliflower, he found the remains of it in the garage (the rest was in the refridgerator), jumped into the box and started eating, so funny! I just used the sketch and of course stamps as well. For this occasion, I used my new journaling stamp from Hero Arts and a swirl.


Don't forget to play along with the challenge at Scrap & Stamp, link your layout to the blog and maybe you're the winner of a lovely prize!!!

vrijdag, april 22, 2011

Nog eens een layoutje!

Ik had gehoopt/gedacht om tijdens de paasvakantie veel te scrappen, maar helaas is daar niet te veel van in huis gekomen... Nu, morgen komt er een scrapoverdosis en het is de bedoeling om dan een korte reis van een weekje helemaal te scrappen. Eens zien of dat lukt... Vorige week donderdag heb ik nog vlug een layout in elkaar gestoken. De achtergrond had ik nog zitten in mijn bak vol "naakte" layouts van de layoutworkshops, dus al bij al zat het vlug in elkaar. De titel is gemaakt met de Cricut, en het is voor de eerste keer dat ik zo met verschillende laagjes werk. Het zijn allemaal foto's van de beelden op Paaseiland, dus mocht dat ook wel verwerkt worden met de gesneden figuren. De journaling is weer met de hand geschreven op een stempel. LOL, de foto's van Paaseiland scrappen in de Paasvakantie :-)

I had hoped to scrap a lot during the Easter holidays, but unfortunately this is one of the few pages I made. Well, I hope to do a lot tomorrow because then I have a whole day of scrapping, I want to scrap pictures from a one week holiday... Last week Thursday, I made this layout quite quickly, because I already had the background. I have a stack of "naked layouts" from the layoutworkshops I give, so it was quite easy to make this one. The title is made with the Cricut, this cartridge is perfect for my travels! All the pictures show the special statues on Easter Island, so it was ideal to use the cut statue as well! LOL, I scrapped the pictures of Easter Island during the Easter Holidays...

Fijne paasdagen gewenst + Koopdag aanstaande maandag

Bij deze wil ik graag iedereen van heen fijn paasweekend toewensen!!!


Het belooft weer goed weer te zijn dit weekend, dus hopelijk kunnen jullie er ook van genieten.

Vergeet niet dat je aanstaande maandag 25 april (Paasmaandag) kan komen shoppen in de Creanijn Shop en dat doorlopend van 10u tot 18u. Een bezoekje is makkelijk te combineren met een dagje aan zee, want de Creanijn Shop is te vinden in Oostkamp langs de E40 richting kust!!!

Of kom je liever in het terugkeren, dat is uiteraard ook mogelijk. (OPGELET: afrit Oostkamp richting Brussel is afgesloten, je neemt het best de afrit Loppem)

Tijdens de koopdagen kun je super véél voordeel doen op allerlei producten die serieus afgeprijsd zijn. Wie weet tot binnenkort!!!

woensdag, april 20, 2011

Nieuwe papiertjes in de shop!!!

Deze namiddag heb ik tussen de klanten van de koopmiddag door nog de nieuwe papieren die binnengekomen waren, aan de shop toegevoegd!

Het zijn onder meer vellen van Cosmo Cricket, van de lijn Salt Air. Perfect voor strand- of waterfoto's, maar er zijn nog meer combinaties te bedenken natuurlijk!!!

En verder ook nog wat vellen van S.E.I. Claire Collectie, maar om alles te bekijken surf je het best even naar de Creanijn Shop op http://shop.creanijn.be/shop voor de nieuwe spulletjes!!!

Creanijn Shop weer aangevuld!

Er zijn vandaag weer een heleboel spulletjes binnen gekomen, en een deel ervan is nu al te koop in de Creanijn Shop! In de loop van de dag zullen ook de andere producten in de online winkel geplaatst worden!!!

Pakketjes met 70 knoopjes in 3 kleuren en verschillende formaten! Te verkrijgen in deze pastelkleuren of de kerstkleuren. Een setje kost 4€.

Naast de Versamark Watermerk pen is nu ook de inktpad in de Creanijn Shop te koop aan 8€.


En ook een heleboel kleurtjes van Distress Inkt zijn weer binnen gekomen!!! Vergeet niet dat ze nog tot het einde van de maand in promotie zijn, namelijk 5.10€ in plaats van 6€.
Je kan deze artikelen allemaal bestellen via de Creanijn Shop of komen shoppen tijdens de koopdagen. Dit kan vandaag van 13u tot 18u of aanstaande maandag Paasmaandag doorlopend van 10u tot 18u!!! Ook in de shop geniet je van de fantastische kortingen op heel wat artikelen!!!

Slechts één adres: VOLDERSSTRAAT 48 te OOSTKAMP!

Opgelet: Geen Bancontact!

zondag, april 17, 2011

Niet vergeten: Creanijn koopdag op woensdag 20 april

De Creanijn Shop opent tijdens de paasperiode een paar keer de deuren! Aanstaande woensdag 20 april is iedereen van harte welkom tussen 13u en 18u om gezellig te komen shoppen!!! Het loont meer dan de moeite om af te zakken naar Oostkamp, want er gelden superkortingen op ALLE artikelen in de shop!!!

Een greep uit het aanbod van kortingsacties:


* stempelinkt van Versacolor: -25%

* Wild Rose Studio stempels: -15%

* Kaisercraft: -35%

* Kars alfabet stempels: -25%

* Distress inkt: -15%

* Cat's eyes chalk: -25%

* Alcoholinkt: -25%

* Scrapbookpakketten: -25%

* Scenic Route super grabbags: -20€

* heel wat soorten papier (o.a. Basic Grey, Scenic Route, Cosmo Cricket, Kaisercraft ...) : 0.40€ per vel

* afgeprijsde artikelen: extra korting van -10% (vb. -40% wordt -50%)

* niet-afgeprijsde artikelen: -10%



    Kortingen kunnen op lopen tot maar liefst -80%, dus bijna gratis!!!


    Kom dus zeker langs in de Voldersstraat 48 te Oostkamp om van deze superacties te kunnen genieten. Ook op Paasmaandag 25 april zal de Creanijn Shop doorlopend open zijn van 10u tot 18u.


    Voor wie niet kan langskomen, je kan ook genieten van heel wat kortingen in de Creanijn Shop op http://shop.creanijn.be/shop

    zaterdag, april 16, 2011

    S&S Challenge: Traditional Dance

    Door de drukke bezigheden vorige week net voor de vakantie ben ik er helaas niet in geslaagd een inzending te maken voor de challenge van Scrap & Stamp waarin je een tag moest verwerken. Deze keer doe ik wel weer mee, met dit voorbeeldje:

    Het is de bedoeling om een dubbele layout te maken, en in feite doe ik dat meestal wel op die manier! 't Was een layoutje waarvoor ik me gebaseerd had op een schets van Creating Keepsakes, maar ik vond maar niet de juiste afwerking. En toen kreeg ik ineens het idee om mijn nieuwe Martha Stewart pons met de bloemen te gebruiken. Dus op deze pagina minimaal papier gebruikt (2 vellen cardstock + paar strookjes papier) maar wel maximaal aan foto's! Want tenslotte zijn foto's nog altijd het allerbelangrijkste bij het scrappen toch! Uiteraard mag bij de challenge van Scrap & Stamp de stempel niet ontbreken, deze keer zijn het de lijntjes van mijn journaling!


    Vergeet ook niet naar de Scrap & Stamp blog te gaan voor nog meer inspiratie en stuur zeker je layout in, want elke week maak je kans op een leuke prijs!!! ------------------------------------------------------------------------------------------ I didn't have time last week to play along with the challenges from Scrap & Stamp, but I'm in for this week! We had to make a two-pager, but since I do this most of the time, it's no problem for me to make something. The layout is based on a sketch by Creating Keepsakes, but I had troubles finding the right touch for it. So I was thinking of using my new Martha Stewart punch with the flowers, and it matches perfectly! I really didn't use that much stuff on this page, just 2 cardstocks and a few strips of paper, only a lot of pictures (as usual!). Of course, for the challenge of Scrap & Stamp, we have to use stamps on our layouts, in this case I stamped the lines of my journaling!


    Don't forget to drop by at the Scrap & Stamp blog to find more inspiration and show us your layout!!! Each week, there's a beautiful price to win!!!

    donderdag, april 14, 2011

    Nieuw papier van Prima binnen


    Gisteren zijn weer nieuwe papieren binnen gekomen, ditmaal van Prima! Ze hebben twee nieuwe collecties Reflections en Madeline, en ik heb hiervan een aantal vellen in assortiment. Het zijn mooie eerder vintage vellen met natuurtinten. Het zijn allemaal dubbelzijdige vellen en kosten 1€ per stuk en al te koop in de webwinkel op http://shop.creanijn.be/shop

    Bestel nu je Nestabilities!!!

    Binnenkort zal bij de groothandel weer een bestelling gedaan worden van Nestabilities mallen. Deze zitten niet standaard in het Creanijn assortiment, maar kunnen eenvoudig én goedkoper voor je besteld worden!!! Vandaar de deadline voor het bestellen van de Nestabilities via http://shop.creanijn.be/shop NESTABILITIES: ten laatste op 1 mei 2011 om 21u Meer info over deze schitterende mallen en het assortiment: KLIK HIER
    Aarzel dus niet te lang om nu deze schitterende mallen te bestellen via de Creanijn Shop!!!

    dinsdag, april 12, 2011

    Goed nieuws voor de fans van Scenic Route

    Bij het opruimen van de voorraadkamer kwam ik nog een doos vol papier van Scenic Route tegen!!! Blijkbaar helemaal uit het oog verloren, maar ze zijn zopas aan de Creanijn Shop toegevoegd. Het zijn een heleboel scrap strip vellen en kraft papier met tekeningen.

    Kortom, een unieke kans om je papiercollectie van Scenic Route verder aan te vullen, want ze zijn er toch al weer een tijdje geleden mee gestopt. Helaas, want dat was naast Basic Grey toen mijn favoriete merken!!! Dus aarzel niet te lang om je slag te slaan, want ook dit papier is superafgeprijsd van 0.85€ naar slechts 0.40€!!!

    Nieuwe artikelen in de Creanijn Shop

    Ik ben weer druk bezig met de shop aan te vullen met producten die de laatste weken zijn binnen gekomen, maar waar ik helaas nog niet de tijd voor gevonden heb om ze aan de shop toe te voegen! Gisteren kon je al lezen dat de Pearl Makers vanaf nu in het Creanijn Assortiment te verkrijgen zijn, en dit zijn de andere nieuwe producten die al toegevoegd zijn!

    * ETOILES D'HIVER

    Een mooie collectie van Toga voor het scrappen van je winterfoto's. De zachte tinten in bruin-grijs-groen passen niet alleen voor winterpagin's, maar je kan er veel meer mee! Ik ben er een tijd geleden al mee aan de slag gegaan, mijn scrappagina's kun je HIER en HIER zien.



    * COLOUR STRUCTURE CARDSTOCK

    Het cardstock assortiment breidt verder uit, ditmaal met een nieuw merk en weer nieuwe kleuren. De Colour Structure cardstock zal met verloop van tijd de Bazzix collectie vervangen, omdat deze niet meer leverbaar zijn bij de groothandel. Nu zijn er al 7 kleuren van de 44 kleuren in de Creanijn Shop te verkrijgen, waaronder het fel begeerde wit! Net als bij de Bazzix heeft deze cardstock een structuur. * PRIMA SWIRLS
    Ook vind je de laatste nieuwe prachtige swirls van Prima bij Creanijn!

    * STEMPELTJES

    En tot slot zijn er ook een aantal leuke én goedkope kleine stempeltjes aan het assortiment toegevoegd, met onder andere blaadjes, bloemen en deze leuke hond!


    Hopelijk ook tot ziens in de Creanijnshop op http://shop.creanijn.be/shop


    Vergeet niet dat je op woensdag 13 april en woendag 20 april van 13u tot 18u en op Paasmaandag 25 april van 10 tot 18u van harte welkom bent voor de koopdagen!!!

    maandag, april 11, 2011

    Pearl Makers in de Creanijn Shop

    Vanaf woensdag zijn deze fantastische pennen in de Creanijn Shop te krijgen. Met de Pearl Makers kun je vanaf nu zelf je plaksteentjes/plakparels maken in verschillende formaten en verschillende kleuren.

    Dankzij het fijne tuitje kun je door het nijpen op het plastic flesje vloeistof op je kaart of layout doen in een parelvorm. Na een klein uurtje is het droog en heb je dus schitterende parels!

    De Pearl Makers zijn te krijgen in 20 verschillende kleuren en kosten 3.50€ per flacon.

    Je kan ontzettend veel parels maken met deze pennen, dus het komt véél goedkoper uit dan telkens de plaksteentjes te moeten kopen.

    Surf dus snel naar de Creanijn Shop op http://shop.creanijn.be/shop voor alle kleurtjes!

    zondag, april 10, 2011

    Trouwknutsels

    We waren gisteren uitgenodigd voor het dansfeest op de trouw van een collega van mij, en uiteraard ben ik gisteren dan aan de knutsel gegaan, met deze resultaten:
    Een wenskaart, mijn allereerste kaart ingekleurd met de copics... Ben niet 100% tevreden van het resultaat, maar ach, leken zullen wel niet op de kleine foutjes letten hoop ik! Ik heb bewust gekozen voor een sobere aanpak (zo ben ik nu eenmaal) in grijstinten, zodat alles mooi bij elkaar zou passen. Een leuke stempel en een hartjeseyelet om het geheel af te werken!

    En ik ben ook iemand die niet graag zomaar geld geeft in een envelop, dus deze keer heb ik een passende verpakking ervoor gemaakt. Een klein verfblik bewerkt met papier, stempels en Pearl Maker. De bolletjes van de stempels heb ik daarmee in 3D gezet. Het principe is eenvoudig: je maakt je eigen plaksteentjes, maar dan rechtstreeks op je papier. Omdat een vel papier te kort is om het volledige doosje te bekleden, heb ik nog een stuk carstock met een liefdesstempel langs de achterkant gezet. Ik probeer die dingen ook wat te personaliseren, dus ik heb ook hun uitnodiging hiervoor gebruikt! En ook het deksel is bewerkt met een stuk gestempelde cardstock.

    And now in English! I made a card for the marriage of a colleague, it's the first time that I use my copic markers for colouring. I'm not quite satisfied yet, but after all, it's my first time! Because I didn't want to give the money just plain in an envelope, I made decorated this little paint tin with paper, stamps and Pearl Maker and I also used the picture of their invitation for it!

    zaterdag, april 09, 2011

    NIET VERGETEN: Creanijn Koopdagen!!!

    Niet vergeten dat je tijdens de paasvakantie terecht kan bij Creanijn Scrapbooking om lekker te shoppen!!! Op volgende dagen is het mogelijk om alle materialen in levende lijve te komen bekijken.

    Woendag 13 april van 13u tot 18u

    Woensdag 20 april van 13u tot 18u

    Maandag 25 april (paasmaandag) van 10u tot 18u

    Tijdens de koopdagen zullen heel wat kortingsacties lopen (zie ook vorig bericht) en ook voor de kaartjesmakers onder jullie zal een aparte tafel gezet worden met diverse (tweedehands) materialen. Hieronder even een greep uit het aanbod:


    * A5 knipvellen aan 0.50€ stuk (of 10 voor 4€, 20 voor 7.50€)

    * A4 knipvellen aan 0.50€ per stuk (of 5 voor 2€, 10 voor 3.50€)

    * Wenskaartstickers aan 0.70€ per stuk (of 5 vellen voor 3.25€, 10 voor 6€)

    Bij aankoop van minimum 15€ van dit materiaal krijg je nog een extra korting van 10% op deze wenskaartartikelen!!!


    Voor wie niet kan komen naar de koopdagen, niet getreurd! Ook in de webwinkel zijn heel wat artikelen super voordelig afgeprijsd! Sla dus nu je slag om goedkoop scrapbookmateriaal aan te kopen!!! Slechts één adres: http://shop.creanijn.be/shop

    zondag, april 03, 2011

    Koopdagen in de Creanijn Shop

    De Creanijn Shop opent binnenkort weer zijn deuren! Op volgende dagen is het mogelijk om alle materialen in levende lijve te komen bekijken.



    • Woendag 13 april van 13u tot 18u

    • Woensdag 20 april van 13u tot 18u

    • Maandag 25 april (paasmaandag) van 10u tot 18u

    Een greep uit de kortingsacties die op dit moment lopen, en waar je tijdens de koopdagen ook van kan profiteren:



    • stempelinkt van Versacolor: -25%

    • Wild Rose Studio stempels: -15%

    • Kaisercraft: -35% Kars alfabet stempels: -25%

    • Distress inkt: -15%

    • Cat's eyes chalk: -25%

    • Alcoholinkt: -25%

    • Scrapbookpakketten: -25%

    • Scenic Route super grabbags: -20€

    • heel wat soorten papier: 0.40€ per vel

    • afgeprijsde artikelen: extra korting van -10% (vb. -40% wordt -50%)

    • niet-afgeprijsde artikelen: -10%

    Zoals je ziet, het looft dus zeker de moeite om langs te komen om supervoordeel te doen op scrapbookmaterialen! Kun je niet langskomen op deze momenten? Aarzel dan niet om me even te contacteren om een ander moment af te spreken! Uiteraard kun je ook alle materialen bekijken en kopen via de webwinkel: http://shop.creanijn.be/shop Ook daar kun je profiteren van de lenteschoonmaak-kortingen!!! Maar wees er snel bij, want OP = OP!!!


    Bij Creanijn Scrapbooking heb je altijd meer materiaal voor minder geld!

    S&S Challenge: Prison Break

    Deze week is de challenge bij Scrap&Stamp: "Scrap a silly picture". Met de voorbereidingen van de examens en de scrapbookdag had ik geen tijd om een nieuwe layout te scrappen, dus heb ik maar eentje van begin dit jaar genomen met een aantal zotte foto's, genomen in de gevangenis van Ushuiaia, de zuidelijkste stad ter wereld. Maak ook een pagina met een zotte foto en zet de link op de Scrap&Stamp blog, om kans te maken op een leuke prijs!!! This weeks challenge at Scrap&Stamp is "Scrap a silly picture". I didn't have the time to make a new layout, so I took an older one from the beginning of the year with some silly pictures, taken in the prison of Ushuaia, the most southern city in the world. Take part in the challenge by scrapping a silly picture, put the link on the Scrap&Stamp blog and maybe you're the one to win a prize!!!