dinsdag, juli 20, 2010

Prettige vakantie!

De Creanijn Shop is gesloten van 21 juli tot en met 23 augustus. Vanaf 24 augustus staan we weer 100% voor jullie klaar met tal van nieuwigheden!
Je kan tijdens de jaarlijkse vakantie uiteraard blijven rondneuzen in de shop, en voor wie tijdens de sluiting een bestelling plaatst, krijgt een korting van 10%! Enige wat je moet doen is de promotiecode VAKANTIE invullen en je korting wordt automatisch afgetrokken.
Veel kijkplezier op http://shop.creanijn.be/shop

woensdag, juli 14, 2010

Vakantiefoto's scrappen?

Vakantieplannen? Vakantiefoto's scrappen? Dat kan allemaal dankzij het prachtige reispapier van S.E.I. met de collectie EN ROUTE! Nu te verkrijgen in de Creanijn Shop!!!

Het papier heeft iets speciaals, er is namelijk koperfolie, parelfolie en zilverfolie in verwerkt, wat letterlijk én figuurlijk zorgt voor een schitterend resultaat! Normaal gezien kosten deze vellen 1.40€, maar Creanijn Scrapbooking doet er nog een groot stuk van af en zijn te koop aan 1€ per stuk!
Ook bijbehorende embellishments en rubons zijn te verkrijgen, alsook een pakket met dit papier én cardstock om meteen aan de slag te gaan.
Voor het gemak is nu ook een rubriek "SCRAPBOOK THEMA" aan de shop toegevoegd. Op die manier vind je alle materialen rond een bepaald thema in één oogopslag terug. Ik heb voorlopig al de BOYS & TRAVEL aangevuld, maar er staan nog een paar thema's op stapel. Mocht je nog voorstellen hebben voor thematische rangschikking van het scrapbookmateriaal, dan hoor ik het graag!
Je hebt nog een weekje de tijd om je bestellingen te plaatsen om deze nog voor de zomersluiting van de Creanijn Shop bij je binnen te hebben! (laatste verzending op dinsdag 20 juli) De shop is ook open op afspraak of om je bestelling op te halen! Aarzel niet om me te contacteren hierover!!!

maandag, juli 12, 2010

Workshopkalender najaar 2010

BEKIJK HIER de workshopkalender voor het najaar 2010!
Er zijn weer ontzettend veel activiteiten gepland: elke maand kun je bij Creanijn terecht voor cropavonden, layoutworkshops of andere workshops. Voor elk wat wils aan democratische prijzen! En bovendien kies je ter plekke je papier, zodat je steeds met een project helemaal volgens jouw smaak naar huis gaat.
Beginnerscursussen staan niet in het overzicht, maar worden op aanvraag gegeven!
Voor het gemak heb ik ook een maandoverzicht gemaakt met alle Creanijn workshops, KLIK HIER!
Aarzel niet om je in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt.
In november zal hoogst waarschijnlijk de volgende scrapbookdag gepland worden een albumtrack), maar daarover hoor je later meer!

zondag, juli 11, 2010

Aconcagua-layoutjes

Tja, wat doet een mens om met deze hitte toch een beetje afkoeling te hebben? Dan scrap je toch gewoon sneeuwfoto's? Dit zijn de layoutjes die ik gisteren en vandaag gemaakt heb!
Het zijn allemaal foto's van op de Aconcagua, de hoogste top van de Andes die Wim probeerde te beklimmen. Voor de verandering zijn de meeste van de foto's niet door mij genomen, maar door Wim. Het zijn allemaal aparte layouts geworden, om het geheel per blad te bewaren. En ik heb het ook heel simpel gehouden, zoals je wel van mij gewoon bent!

Foto's van het basiskamp, met onder andere het huisje van de dokter, overzichtsfoto en ook het hotel waar Wim mij opbelde. Tja, voor de mensen die niet graag in een tent slapen zeker?

Het weer op de Aconcagua kan vrij snel omslaan, zoals je wel kan zien op deze foto's. En dat het er koud kan zijn is wel zeker, tijdens de nacht bevroor de fles water van Wim zelfs in de tent! De journaling stempel is in feite dezelfde stempel van de volgende layout, maar dan nog een keer afgedrukt met minder inkt, en dat paste qua kleur beter bij dit papier.

Een berg is geen berg als er geen gletsjer is zeker? Ook heel mooi zijn de penitentes, de uitlopers van de gletsjers. Wim moest hier op zijn sandalen doorheen om het hotel te bereiken. De randen van het papier zijn bewerkt met Distress inkt.

En dit zijn dan foto's van het hoogste kamp dat Wim gehaald heeft. Voor de gelegenheid splinternieuw papier gebruikt van Basic Grey (Oliver). Voor het eerst heb ik ook met een transparantstift mijn journaling op de foto zelf geschreven.

Deze layout had ik al eind juni klaar, maar blijkbaar toen niet getoond. Het zijn allemaal foto's van de mulas of muilezels die materiaal van de vallei naar het hoogste basiskamp brengen. En ook weer ontzettend veel foto's verwerkt, namelijk 12 stuks. Op de layout heb ik ook het paard gestempeld met grijs en dan ingekleurd met distress inkt, maar omdat dit niet zo goed uitkwam, heb ik dan de contouren met een zwarte stift overtrokken.
Ziezo, ik ben dus weer vrij actief geweest. Ik had gehoopt klaar te zijn met Chili-Argentinië, dat zal me wellicht niet lukken want ik moet ook nog te veel foto's uitzoeken daarvoor, maar ik ga proberen voor ons vertrek naar Indonesië toch alle foto's die ik daarvan heb liggen te verwerken...

Distress inkt

De laatste tijd ben ik een beetje in de ban van distress inkt. Ik gebruik ze niet op elke layout, maar hier en daar kan het wel leuk zijn om een subtiel randje aan je papier aan te brengen. Vandaag heb ik dan even werk gemaakt van een "saai" werkje om voor mezelf duidelijk te maken welke kleuren er in mijn doos zitten. Om dus makkelijk een kleurtje te kiezen, heb ik stickers bewerkt met deze distress inkt en dan de naam van het kleur opgeschreven. Ook op het zakje waar het kussentje in bewaard wordt (uit de Ava trouwens) heb ik een gekleurde sticker gekleefd. Het resultaat mag er best zijn, en het zal nu zeker een stuk vlotter werken. Met dank aan Krisje voor het delen van haar systeem, die ik nu ook voor mezelf overgenomen heb! Misschien vinden jullie het ook leuk om op die manier je distress-inkten herkenbaar te maken.

Uiteraard zijn een heleboel kleuren distress inkt ook in de Creanijn Shop te verkrijgen!

zaterdag, juli 10, 2010

Basic Grey's OLIVER & OLIVA

Ook de 2 nieuwste collecties van Basic Grey, namelijk Oliver en Olivia zijn aan de shop toegevoegd.
Oliver is een stoere jongenscollectie met onder andere aapjes en treinen in blauw en groene tinten.
Olivia is dan eerder een meisjesreeks met subtiele combinaties van roze met blauw en groen.
Een aantal motieven komen in beide reeksen voor!
Kom gerust even langs in de CREANIJN SHOP om gezellig te shoppen.
Wil je liever langs komen om de papieren in het echt te zien? Dat kan, de shop is ook open op afspraak! Aarzel niet om me hierover te contacteren. (nog mogelijk tot 20 juli)

Beginnerscursus

Wil je ook het scrapbooken onder de knie krijgen? Tijdens de zomer wordt er uitzonderlijk een beginnerscursus ingericht, en wel op dinsdag 13 juli en donderdag 15 juli, telkens van 19u30 tot omstreeks 22u. De eerste dag is vooral een kennismaking met de diverse materialen die je voor het scrapbooken kan gebruiken, en dan maak je ook al je eerste pagina's. De 2de avond is vooral een doe-les, waar je nog meer technieken leert te gebruiken.
Uiteraard kun je ook advies vragen over bepaalde producten en is de Creanijn Shop open voor de deelnemers.
Heb je interesse? Aarzel dan niet om me te contacteren op creanijn @ gmail.com om je in te schrijven (aantal plaatsen beperkt om iedereen voldoende begeleiding te verzekeren) Ik stuur je dan nog een bevestiging terug!

De workshopkalender voor het najaar 2010 wordt in de loop van de volgende week bekend gemaakt!

vrijdag, juli 09, 2010

Laatste collecties Toga toegevoegd aan de shop

En de laatste 2 collecties van Toga zijn aan de shop toegevoegd, dus weer héél wat nieuwe vellen in de Creanijn Shop te koop! Dat brengt het totaal van scrapbookpapier op 520 soorten! Heel wat keuze dus, voor elk wat wils en dat aan superprijzen!!! Bij Creanijn Scrapbooking vind je heel wat vellen aan 0.50€, dubbelzijdige vellen kosten 0.85€ zoals deze nieuwe vellen.

Een mooie collectie in pasteltinten met de natuur als centraal thema!
Deze vrolijke reeks combineert vogels en bloemen in natuurtinten.

Nieuwe papiercollecties

Vanmiddag is al een eerste van 5 nieuwe papiercollecties aan de shop toegevoegd, zopas zijn nog 2 nieuwe geplaatst.

Een romantische reeks met bruine tinten, ideaal voor oude foto's of om mee te distressen.

Een fleurige collectie met leuke witte bloemetjes, zeker passend bij vrolijke foto's!

Nieuwe artikelen in de shop

Zopas zijn een heleboel nieuwe artikelen aan de Creanijn Shop toegevoegd. Het zijn allerlei artikelen van Toga, een Frans scrapbookmerk. Je moet maar even kijken bij de nieuwe producten wat er zowat bijgekomen is: opbergdoos, letterstickers, embellisments (photo turns & brads), stempels, knoopjes...
Dit is alvast de eerste papiercollectie die al in de winkel staat, later vandaag volgen nog andere leuke collecties dubbelzijdig papier!

Niet vergeten: tussen 20 juli en 23 augustus is de Creanijn Shop gesloten! Je kan uiteraard blijven rondneuzen in de shop en bestellen, maar de verzendingen zullen pas hervatten vanaf 24 augustus. Maar niet getreurd: je hebt nog voldoende tijd om voor de zomersluiting je slag te slaan!!