woensdag, maart 31, 2010

Layouts van de konijntjes

Het is alweer een hele poos geleden dat je nog layouts van mij hebt zien verschijnen op de blog. Ik heb alvast niet stilgezeten en flink doorgescrapt, alleen ontbrak het me aan tijd om ze allemaal te fotograferen en hier te zetten. En ik beloof om vanaf nu weer regelmatiger mijn creaties met jullie te delen.
Vandaag staan een aantal konijnenlayoutjes op het programma, het is leuk om af en toe eens wat anders te kunnen scrappen dat reisfoto's... En ik had dringend foto's nodig en weinig tijd om te sorteren, daarom maar wat konijnenfoto's laten afdrukken en gescrapt. Ze zijn allemaal van het konijntje Socky dat helaas maar een paar maand bij ons is gebleven in 2005 (dus al héél oude foto's LOL)

Dit is het titelblad geworden, allemaal met restjes papier gemaakt, en mijn nieuwe Fiskars-pons gebruikt.

Aangezien Socky een jong mannetje was en nog niet gecastreerd was, mochten Pluisje en hij nog niet samen zitten (dat waren toen onze enige konijntjes) Maar toch probeerden ze "contact" te zoeken met elkaar, echt leuk om te zien.

En na een tijdje mochten ze iets dichter, weliswaar Socky nog in zijn eigen hokje, maar door de draad werden er al kusjes gegeven. Strookje is gemaakt met een Fiskars-pons (ik heb er heel wat gekocht de laatste tijd, vind ze ontzettend leuk)


Ook typisch aan konijntjes is dat ze hun kin overal over wrijven om hun geursporen te zetten, en daar is Pluisje dus druk mee bezig! Voor de verandering eens de journaling op strookjes papier gedaan van een restje cardstock.
Het hokje van Pluisje stond in de garage, en elke avond staken we haar binnen om daar te slapen in plaats van buiten. En Socky moest natuurlijk ook even kijken. Ook voor deze layout alleen maar stukjes papier uit mijn restjesdoos gebruikt en zowaar een lintje! De konijntjes komen uit een knipvel.

Tot slot nog een andere layout van Socky, allemaal met foto's van hem alleen in de garage. En ik hoef jullie waarschijnlijk ook niet uit te leggen waarom hij die naam gekregen heeft!!!

dinsdag, maart 23, 2010

Laatste nieuws uit de Creanijn Shop

De nieuwe workshopkalender voor april en mei staat online, met crops en layoutworkshops.
Kijk even HIER voor het volledige aanbod!

En er is meer! Er staat ook een nieuwe SCRAPBOOKDAG op het programma!!!
Noteer alvast zaterdag 1 mei in je agenda.
Meer info en inschrijven kan via DEZE pagina!

En bovendien zijn er superkortingen op onder andere Tim Holtz stempels, Cuttlebug, Slice en Cricut. Deze items zijn NIET op voorraad, maar kunnen snel besteld worden bij de groothandel.
Heb je interesse? Kijk dan even op deze PDF-file voor de prijzen, en contacteer me met wat je graag zou will...

De Creanijn Shop zal de komende tijd ook wat vaker open zijn!
Op woensdag 24 maart en woensdag 31 maart is de shop open van 14u tot 18u.
Tijdens de Paasvakantie kun je komen shoppen op dinsdag – woensdag – donderdag – vrijdag en dat telkens van 14u tot 18u.

En uiteraard kun je ook 24/7 terecht in de Creanijn Shop, op http://shop.creanijn.be/shop Nog tot het einde van de maand GRATIS VERZENDING VAN ALLE BESTELLINGEN BOVEN DE 25€!!! Aarzel niet langer om een bestelling te plaatsen, er zijn heel wat nieuwe leuke artikelen toegevoegd. Vergeet ook niet dat je als nieuwe klant een korting krijgt van 5% op je bestelling - hiervoor dien je bij het uitchecken de code CREANIJN te gebruiken, dan wordt de korting automatisch afgetrokken.