woensdag, juli 29, 2009

testen


Blijkbaar gaat het moeilijk om foto's te versturen vanuit word zelf, maar je kan ze eerst uploaden in je berichtje, en dan berichtje in Word openen om tekst te typen!

Gaan we moeten onthouden!!!


We zien wel of het zo lukt!

Trouwens, één van mijn lievelingsfoto's uit Australië…

Testberichtje via Word

Ik heb vandaag ontdekt dat ik via Word ook berichtjes op Blogger kan publiceren, dus even testen of het lukt…

Vrees dat foto's voorlopig niets zullen zijn, zal dat ook een keer moeten uittesten!

Groetjes,

Vicky

zaterdag, juli 11, 2009

En ook nog een paar oude... (Challenge # 16 - 19)

Deze layouts dateren van een hele tijd terug, nog voor ik begonnen was met de wereldreislayouts. Maar ik had me voorgenomen om de andere albums eerst volledig af te werken voor ik aan iets anders begon (het inbinden is weliswaar een andere zaak, maar kom). Maar deze had je dus nog tegoed:
Dit was absoluut mijn lievelingskerk in Rusland - Sint-Petersburg, en had dan ook schandalig veel foto's van genomen. ik dacht deze al gescrapt te hebben, klopt wel gedeeltelijk, want ik had een aantal foto's in een mini-album verwerkt. Dus moest ik ook nog wat voorzien in het gewone album, en dit is het geworden.

En nog een layout van een kerk, ditmaal in Oostenrijk. Blijkbaar had ik de kerkfoto's op de lange baan geschoven, het is niet altijd evident om buiten- en binnenfoto's met elkaar te combineren tot een layout. Maar hier ben ik ook wel tevreden over. Heb ook nog een Bijbel-embellishment gebruikt dat hier al jaaaaaaren ligt rond te slingeren, ben er nu dus eindelijk vanaf geraakt. Je kon trouwens ook stempelen bij de kerk, dus deze stempel mocht ook niet op de layout ontbreken!!!

Weer een paar nieuwe layoutjes (Challenge # 9 - 15)

Ziezo, we hebben gelukkig de laatste tijd toch weer een beetje kunnen scrappen, en zo gaat het eerste album van de wereldreis toch goed vooruit. Woensdag ook weer foto's besteld, dus hopelijk heb ik ze terug voor woensdag binnen, zodat ik tijdens de crop ook weer aan de slag kan!!! En ziehier dan mijn creaties:

Deze heb ik gisteren afgewerkt, mocht donderdag vroeger naar huis van het werk, dus ideaal een avondje voor mij alleen en het scrappen!!! Op deze layout zijn in totaal maar liefst 27 foto's verwerkt!!! Heel veel kleine foto's, maar onder de pano zit ook nog een strook met 6 foto's, en het flapje onder de schoentjes toont dezelfde plaats tijdens de zonsondergang...


De achtergrond had ik al, dus was het gewoon nog de foto's erop kleven. Voor de gelegenheid weer eens niet gemat, behalve dan de kleine cirkelvormige foto's. Had nogal veel foto's van ezeltjes tijdens onze wandeling door de Colca Canyon, dus heb ik ze maar gegroepeerd op één pagina.
Deze hing al weer even aan de layoutmuur thuis, overzichtje van verschillende ruïnes van de Inca's die we in de buurt van Cuzco bezocht hadden. Op elke pagina is ook weer een flapje te vinden met extra foto's. Journaling is gestempeld.
Deze had ik ook al een tijdje liggen, maar het kwam er maar niet van om ze effectief te maken. Maar dus ook weer eens werk van gemaakt, de eerste "officiële" pagina van het boek, over ons vertrek in diverse etappes... Veel luchthavens gezien tijdens de reis, en al zeker de eerste 2 dagen ...

woensdag, juli 08, 2009

Kaartjes gemaakt

Ja, dat verwacht je niet meteen van mij denk ik. Maar voor een aantal sponsers van het India-project had mijn schoonma een tweetal gefeliciteerd-kaartjes nodig. Dus ben ik vorige woensdag aan de slag gegaan met een paar foto's van ter plaatse dat ze me meegegeven heeft, even in mijn restjesbak gekropen met dit als resultaat:


Ik was dus goed op dreef, vandaar dat ik maar meteen alle foto's opgebruikt heb, en 7 kaartjes heb gefabriceerd. Niet echt hoogstaand, maar vind het resultaat toch wel leuk, en mijn schoonma was er ook zeer opgetogen mee!!! Ik zal het niet meerekenen voor de challenge (hoewel 4 kaartjes ook tellen als een layout, maar allé, ik hou het op de layouts!!!)